Цитирай Първоначално написано от magneticfields Виж мнението
Наистина ли си толкова сигурна? Не се ли замисляш за приятелите, които ще загубиш? Или не си срещнала човек, на когото наистина да държиш...Но за мен има хора, на които наистина държа, хора, които са незаменими за мен. Също така ми се случвало мой приятел да се разплаче пред мен заради загубата на близък човек, така че...Загубата на приятел не се приема толкова леко, колкото ти най-вероятно си мислиш. Приятелите не са вещи, които можеш да замениш с времето. Имай го предвид!
Не заразявай хубавото момиче с ирационалността си, виж ква е готина трябва ли всички момичета с капка рационалност да ги покварявате с лайната си :С
Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
Научи се да живееш, за да не умираш от страх, че умирайки ще пропуснеш много неща.
Страха няма нищо общо, но факта че си си го помислил беше последното потвърждение.

Стигам до окончателния извод, че си напълно безполезен и отсега нататък няма да отговарям на съобщенията ти в този форум.
Цитирай Първоначално написано от Fisherman Виж мнението
никой не е виждал всички хора на планетата и няма да ги види,никога,кви са ти глупости,които пишеш?Човек е ограничен до града в който живее,освен тва не е толкова трудно да се намери сродна душа.
никва връзка, прочети го пак