Миналата нощ бях сама вкъщи и поканих приятелят си нагости т.е. да остане за през нощта, но на другата сутрин бях да училище. Но както и да е искам само да спомена колко много го обичам както съм сигурна и той мен, но проблемът нее в това. След като хапнахме, пийнахме, гледахме телевизия и много се смяхме не можахме да си устоим и естествено се стигна и до нещо повече от целувки и прегръдки.. въпросът е че аз съм девствена или бях или и аз не знам вече.Знам, че го искам и че го искам с него, но все пак ме беше страх, а и нямахме презерватив. Той ме попита дали съм сигурна че го искам при което аз му отвърнах да обичам те от много време сме заедно, значи да искам го. И стана каквото стана същност и аз не знам заболя ме, но пък няма кръв или какъвто и да било знак че е ставало нещо. Дори не съм сигурна, че се получи, но ме заболя което пък говори обратното. И нещото от което много ме е страх и вероятно ще ме критикувате е че е било без презерватив ...ЗНАМ НОО ... моля кажете ми има ли съществена причина да се плача ( а и искам да уточня нещо ако някой си зададе въпроса защо не изчакахте за друг път, ами защото много рядко оставам сама в нас, а исках нощта в която го направя да прекарам с човека до мен )