- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- искам ЛУНИЧКИ !
Да знаете как могат да ми станат лунички ?Понеже мисля , че са много сладки и искам да имам сега имам 3,4 на носа и искам да имам и на бузите .. не искам операции или да си правя на примерно с маркер ..
Ще съм ви много благодарна ако ми кажете някакъв начин ..
БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО
Или ги имаш, или ги нямаш. И според мен няма как да имаш още, и да искаш. Ако имаше лунички щеше да казваш, е не ги искаш, щеше да ги покриваш със фдт и т.н.
много си права kitty02 ако ги има ще иска да ги махне и обратното. Лятото когато съм на море и се пека заради слънцето луничките ми се виждата ма много леко а зимата сякаш ги няма и аз не мога да си го обясна. Но дори и да не мога да намеря обяснение не се опитвам да ги махна или да търса начин да си правя още
Лунички имат тези хора, чиято кожа е склонна към пигментация. Общо взето, ако твоята не е, лунички няма как да ти се появят от нищото :Д
^успех, тези хора имат пигментни петна, далеч по-различно е
лунички имат тези хора, при които меланинът не се разпределя и разнася добре /не се разпределя правилно/
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
луничките са адски грозни
Ей сега ще ти ги нарисувам...хората никога не са доволни от това, което имат!
Благодарност...това е болест, от която страдат кучетата.
Je besser ich die Menschen kenne, desto mehr liebe ich die Hunde.
Am Anfang schuf Gott den Menschen, aber als er sah, wie schwach er war, gab er ihm den Hund.
Der Hund ist das einzige Wesen auf der Erden, das dich mehr liebt als sich selbst.
Ein Hund hat die Seele eines Philosophen!
Гордея се с моите прекрасни кучета и ги обичам ужасно много!
Уф, и аз имам малко. -.- Не ти трябват. :Д Иначе, да, няма начин да имаш.
По-надолу има тема как някой иска да ги скрие, а друг пък иска. Няма угодия :д
Няма как да имаш. И не е сладурско...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5