.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: ПОМОЩЩЩ!!

ПОМОЩЩЩ!!

Нямам идея къде да пусна темата, но предполагам тук е най-правилно. Кучето ми е кокер шпаниол и имат хубава козина на ушите и глава, а докато ме нямаше днес баща ми е взел ножицата и е направил на нищо горкото ми кученце.Опитах се да изравня малко козината, защото едното беше дълго, другото късо, третото до кожа нямаше козинка. Ще и купя тривитаминол, за да порасне по бързо, но той не се препоръчва за ежедневна употреба. Има ли други продукти, които мога да използвам всеки ден и до месец да порасне пак с около 5,6 см? Ако използвам маски които са предназначени за коса един и същ ли е ефектът с козината?

Баща ти защо я е подстригал?
    Недей да тормозиш повече горкото животинче. Ще му порасне козинката, то не се срамува, че има по-малко или повече окосмяване. Категорично недей да правиш маски!
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Защото било лято. Ще порасне, но много бавно, а лятото по-често я разхождам в градската градина. Явно това лято ще си я изкарвам само в квартала.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Ти за "горкото" ти кученце ли се тревожиш или за имиджа си? Нищо му няма на животното. Не си прави експерименти.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Еестетически погледнато не е правилно да се подстригва на главата или поне не 1ви номер. Не слагай под въпрос любовта ми към нея,защото аз ако не я обичах нямаше да се занимавам толкова. Няма да си правя експерименти , въпреки че тривитаминолът е точно за животни. Може ли някой по-запознат в областта на кучетата да коментира.

Не прави нищо на кученцето, ще му порасне козинката. Може да пробваш на места да я изравниш.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Голям фен Аватара на shusha
    остави го намира ... ще стане пухчо пак ... Взимай му качествена кучешка храна от реномирани марки ...Полезно е за самото него и те имат за подържане на хубава козина.

Мега фен Аватара на strawberry88
    Не му прави маски или каквото и да било!

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Остави го, козината ще порастне.

Цитирай Първоначално написано от muaa. Виж мнението
    тривитаминолът е точно за животни.
    Да... за овце! Не за кучета с неравни прически!
    Не трябва да си кой знае колко запознат с кучетата, та да се сетиш, че на кучето изобщо не му пука как изглежда. Но ако го мажат с лекарства и маски, със сигурност няма да е най-щастливото куче на света.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

не тормози горгото животинче то не се притеснява как изглежда за разлика от нас

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от muaa. Виж мнението
    Може ли някой по-запознат в областта на кучетата да коментира.
    Питай Сизър Милан - говорещият с кучетата

Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus Виж мнението
    Питай Сизър Милан - говорещият с кучетата

хах

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си