Мен ме кефят и филми с black people. Имат някъв специфичен темперамент, говор и енергия, особено като комедийни образи ме кефят много. Пък и с комбинация от цветнокожи и бели в някъв филм се създава някво по-голямо усещане за реалистичност ... За азиатците също нямам против. Всъщност като се замисля е по-готино, като се вкарат няколко раси в филм. Винаги съм се кефил на такива продукции.

А за Гандалф = негър/азиатец някак .. не ми се връзва, щото от малък ми е набита представата, че няяяяма цветнокожи магове или такива с дръпнати очи. Представям си ги, като някви с бели бради и светъл цвят на кожата ... Макар че, би било по-fun, ако вземат да вмъкнат И ТАКИВА, тва че ще ми разруши всички досегашни представи всъщност е хубаво. Харесвам, когато се излиза от рамките на нещо.

И един филм също не е задължително да е хепи ендинг. Кефят ме такива с неочаквани развръзки, такива които не оправдават първоначалните ти очаквания, че като единия харесал другия ше се гонят по време на целия филм и накрая ше са заедно. Някак ми е банално вече.