- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- За или против цигарите
Е...? За или Против цигарите сте![]()
![]()
Ami az pu6a i sum PROTIV vupreki vsi4ko... Neznam nqkoi ako e ZA, kakva 6te e pri4inata..
Уникати...
Естествено,че съм против.Ни виждам смисъл човек да си трови здравето по тоя тъп начин,ама като някой си е решил да пуши това си е негова работа.Аз не мисля да почвам.
ohh pusha tolkova mnogo che ne e istina( ne znam kakvo da pravq. sigurno tabex shtoto za lepenki otivat nad 100 lv
аз съм за, щото баща ми се занимава с продажбата им![]()
затова пушете деца, за да имам парички![]()
Първоначално написано от assd
xaxax![]()
ospq da me razsmee6
za koeto ti blagodarq 6toto se bqh sduhala ne6to
![]()
Sega da se varna kam tematapu6a i to mnogo no sum ABSOLUTNO PROTIV
Нито За, нито Против. На кой как му харесва.
Първоначално написано от xaxo_xixi
Съгласен
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.
Не мисля, че ако някой наистина е осъзнал вредата която му причиняват цигарите, и да бъде "за" тях.Първоначално написано от No_LiMiTe^f
Да, аз пуша. Да, на мен ми е кеф и има много моменти в които не мога без цигара. Но съм много против цигарите... Тва е гадно нещо, и ужасно вредно... Пуша от 6 години и вече усещам ефекта върху себе си...
п.с."No_LiMiTe^f", на емотиконката дето си сложила това е козче... За цигари си говорим, нали...
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
такова е и моето мнение ама съм за леките наркотициПървоначално написано от koalka
хахахах ся ще ме помислят за..........
няя смисъл от тея лайна цигарите... само се тровите няма и да ги почвамобачееееее други работи бих пробвал
![]()
По-скоро против.
В днешно време, вредите от пушенето са достатъчно известни и всеки сам си решава дали да се трови или не.![]()
ЗА аз пу6а но не пу6а от гъзария а просто ме кефи..и се нуждая...![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
az sam za
122деактивиране на профил, като предупреждение за нарушение на 2 и 11 т. от правилника.
гласувах че съм против ( въпреки че пуша) защото е вредно ! др е въпросът че не мога да ги спра
анти'ФАс
хахааха
ПП:emocere-sux![]()
cigarite sa nai-tapata izmislica na 4ove4estvoto........
тази анкета изобщо няма смисъл, защото даже сичките да сте против никой никога по никакъв начин няма да забрани цигарите. Просто това е един много доходен бизнес, а и зависимите са много. Все едно да пуснете анкета "За или против да дишаме през носа"...няма начин
Аз съм ЗА, защото пуша и всички около мен пушат
mn si prava.vseki sam si re6ava koe e pravilno za nego i koe ne.vs e vupros na samovnu6enie i li4no mnenie..na koito mu se pu6i-da si pu6i,no da ne zasuljava tezi,koito mrazqt dima i cigarite izob6to,da mu di6at kancerogenniq dimПървоначално написано от n0 CoNnEc7i0n =)
...
az taka pravq![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
именно! ако си решил да пушиш, нищо няма да те спре, но не трябва да съсипваш и другите покрай себе сиПървоначално написано от ABSOLUT`me
Ми кой как си чуства нещата! Аз като пуших бях ЗА! Сега като не пуша ми е се едно! НЕ ме вълнува, за или против, както ти харесва така![]()
Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!
Аз съм против но пуша,просто вече е много късно да ги откажа,изпуснах шанса сега немога без тях!Но мога да кажа на всички непушачи-не започвайте!
Nikoga ne plachi za neshto koeto ne plache za teb!