Ейй
Сега да ви кажа за моя проблем..Преди 4 дни приятелят ми ми правеше "fingering" (дори ме е срам да го кажа..така де..с пръсти..) Страхувам се,че може да се е пипнаал и нещо от предеякулационната течност да е останало в мен (въпреки,че въобще не забелязахме такава течност,а той твърди,че при него няма такава течност..). Вчера ми дойде цикълът по план,но днес почти ми спря (попринцип ми е по 3-4 дни поне) .Аз обаче страшно съм се притеснила от няколко дни и дори ме боли коремът.Мислите ли,че има шанс да съм бременна и дали според вас може цикълът да ми е такъв от мноогото притеснение,което ми се насъбира напоследък
Добре бе,момиче,ти на колко си години?Замисли се малко,как по тоя начин се забременява?Уж си бил пипнал предeякулационната течност,която даже не сме сигурни била ли е там,после минималното количество (или никакво) сперматозоиди са оцелели във въздуха и приятеля ти ги е вкарал във вагината и те е оплодил.Обезателно е станало така.
Ама едните под никакво внимание не взимат тоя течност,пък другите са вече супер наплашени от нея,та си измислят някакви невероятни филми.
Последно редактирано от Zarity : 07-01-2013 на 00:32