.
Резултати от 1 до 25 от общо 89

Threaded View

Защо няма справедливост ? Защо има толкова много лигли и лиглювци на този свят .

Писна ми вече ... Не издържам ! Нищо в нашата мила България не е наред. Уж учиш , за да си добре след време в живота и родителите ти на това те учат, а какво става в крайна сметка ? Аз цяла година уча с нежелание ,защото съм дебела глава и влязох в училище в което по-късно осъзнах ,че не искам да уча .. както и да е . И така де уча си аз цяла година не съм отличничка ,но поне 5-5,20-5,30 успех ще имам (не го казвам да се изтъквам или за да се хваля ,защото не е въобще за хвалене , но явно толкова са ми възможностите ) И да минем на темата . Днес супер много се издразних на една моя съученичка.Попринцип нямам нищо против нея . Та подразних се заради това ,че момичето цяла година учебник не е хванало успеха и ще е около 4,50 ,което дори не е пълна 5-ца и си дойде днес с едно смартфонче и си демонстрира новата придобивка. Не съм някоя злоба ,но ми е супер тъпо в такива моменти ,като виждам как хората не са равни . Значи само ,защото съм от малък град и нашите не могат да си намерят хубава работа(а майка ми е с 2 висши образованиия , нейния баща дето носи парите няма толкова и пак повече взема от майка ми ) гледам нищо да не им искам на хората . Ходя си със стария телефон от 8-ми клас и съм 11 вече и всяка година се опитвам да зарадвам родителите си поне с добър успех без да искам нищо ,защото не ми е удобно ,а това момиче дето пръста си не е мръднало получава подарък за нищото което е свършила цяла година.И питам аз как да искаш да останеш да живееш в България ,като след време децата ми ще са на същия хал ? Как хората да имат стимул за каквото и да било като виждат ',че хора които пръста си не мърдат получават повече ?

Видях ,че съм объркала думата лигльовци не ме нападайте поне за това
    Последно редактирано от Marilyn Monroe : 06-14-2013 на 17:42

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си