- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Изневерявате ли?!
- Изневерявали ли сте? Защо?
- Каква е причината да го правите?
- Изневерявате ли често?
- Колко? С кой?
- Какво правите ако ви хванат в крачка?
Da izneverqvam za6t0t0 ne m0ga da sym..s edn m0m4e samy nz taka se p0lu4iha ne6tata zatyuva sym re6ila da ne si hva6tam gadje p0ne d0katy ne se pr0menq za da nqma naraneni i preebani![]()
Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
[ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]
Да. Защото и той ми беше изневерил.
Така преодолях неговата изневяра
- Изневерявате ли често?
Не.
- Колко? С кой?
2 пъти,преди 2-3 години.
Не се е случвало.
Smile!?
и какво ще правиш?! ще се зарибяваш с няколкоПървоначално написано от LoVe_RuSlAn
p0princip tka pravq btw s0rry 4e ne pi6a na kirilica ama mi se preeba k0mpaПървоначално написано от WHAT_EVER
![]()
Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
[ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]
да. бях пийнала
prosto mi harswa dadeniq obekt
- Изневерявате ли често?
2-3 pyti w meseca
ne mi se e slu4walo
НЕ! НЕ! НЕ! НЕ! НЕ! и пак НЕ! немисля, че е нормална тая работа с изневерите. Ако си подвластен на изневяра за какво изобщо се захващаш със сериозна връзка. Не я приемам тая работа със изневерите .Първоначално написано от ra4ence
до ra4ence: ако си мислиш, че с това можеш да изтриеш спомена от това, че ти е изневерил грешиш. И защо трябва да си го връщаш? Нима си такова безчувствено същество като него?! Всеки носи отговорност за действията си, така че рано или късно ще отговаря за тях.
Ако имам една ябълка и ти имаш една ябълка, и си ги разменим, двамата ще имаме по една ябълка.
Ако имам една идея и ти имаш също идея, и си ги разменим, двамата ще имаме две идеи.
Първоначално написано от Whisskas
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Доповърща ми се от това!
Ако имам една ябълка и ти имаш една ябълка, и си ги разменим, двамата ще имаме по една ябълка.
Ако имам една идея и ти имаш също идея, и си ги разменим, двамата ще имаме две идеи.
Първоначално написано от WHAT_EVER
Не съм изневарявала и не бих го направилав тази си връзка.
Болни типове сте!!!!!Как може да си с един човек и да твърдиш че имаш чувства към него ит.н. и да му изневерява6.... ШОК
!Ам по темата : не съм изневерявала и не съм имала и желание!!!!!
Изневерявали ли сте? Защо?
да ,миии страст моментна
е страста де
- Изневерявате ли често?
преди да вече имам някъкв опит за сериозна връзка
- Колко? С кой?
борйка нз . . . миии с мой съученички,познайнички![]()
- Какво правите ако ви хванат в крачка
не са ме хваща ли да не дава господ!![]()
НЕ НЕ СЪМ ИЗНЕВЕРЯВАЛА>....помисляла съм си го но не съм и няма да го направя!![]()
Незнам какво искам но знам как да го постигна
Абсолютно точноПървоначално написано от stomah4eto
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
- Изневерявали ли сте? Защо? - Да , защото съм мъж и не мога да съм само с една![]()
- Каква е причината да го правите? -
- Изневерявате ли често? - Не чак толкова многооо![]()
- Колко? С кой? - С момичета![]()
- Какво правите ако ви хванат в крачка? - Аз хода само с момичета които са луди по мен а не аз по тях и затова като стане нещо такова не ми пука на мен , а и никоя до са не ме е късали щот ме е хванала с друга![]()
Доста тъпо изказване.Първоначално написано от BaTe_Martoo
А по темата : не съм и нямам такива намерения.
добре бее време за рекламаПървоначално написано от BaTe_Martoo
![]()
Да!Първоначално написано от WHAT_EVER
Едно момиче, което и да е то, не ми стига. Смятам, че е напълно естествено и заложено генетично да го правя с повече от една.
Гледам да не е много често, но понякога се увличам...![]()
Случвало се е и да ме хванат... не е никак приятно да си гол между две момичета, които се обиждат и искат да си издерат лицата.![]()
ами не съм.. то няма и на кого де![]()
Не бих го направила и занапред, най-малкото от уважение към човека.![]()
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Никой не е казал, че искам да изтрия спомена. Беше ясно, че връзката ни е към края си,така че не смятам един да си вее х*я, а другия да седи и да реве у дома.Първоначално написано от Mr.bEps
Не съм го връщала.. той така и не разбра. Всичко си остава лично и само за мен.
Разбира се, че всеки носи отговорност... На мен ми беше хубаво и не съжалявам за абсолютно нищо. Каквото повикало-такова се обадило.
Да не забравяме и че тогав абях малка![]()
Smile!?
Ами изневерявала съм, да и то доста.. Причините са няколко: Бях наранявана няколко пъти, изневерявали са ми същите момчета и съм се опитвала да им го върна, не са ме уважавали.. Но под изневяра имам предвид само целувка - не си лягам с всеки !! Когато намеря човека, който ще ме уважава поне на половина, колкото аз него, тогава ще бъда вярна !!![]()
Ми..по принцип не изневерявам..щото като съм с един човек значи съм решила да съм само с него и тфа е...![]()
Не съм изневерялава и не смятам да го правя,защото обичам човека до себе си.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
q ne sichki ste bili kyrwi ewala za koetoako e taka kakto go kazwash de