.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    anonymous929647
    Guest

Unhappy Много гадно чувство!!!

Здравейте! Днес си купих билет за концерт, но вместо да се радвам, съм унила. Имам някво много гадно чувство. Може би е, защото билетът струваше 80 лева, а това ми бяха последните пари. Сега нямам и стотинка. Освен това, мама като ме пита дали имам още парички, и аз й казах "не", ми стана още по-гадно. Ние нямаме много пари, само колкото да свържем двата края и, понякога, за дрехи и други. Кажете ми какво да правя, за да се разведря? Ужасно е това чувство. Моля Ви, ако имате някакви идеи как да спечеля пари, дори и да са малко, ми пишете

Силно ли искаш да отидеш на този концерт? Ако да и там ще са твоите идоли не трябва да чувстваш угризения .. Помисли си колко ще е хубаво на концерта ще видиш хората, по които си луда фенка ще се забавляваш .. А относно парите в момента няма начин да почнеш работа, защото си едва на 14, но лятната ваканция като мине и като започнеш училище може да спестяваш от джобните си и да си възстановиш тези пари .. Гледай положително

anonymous929647
    Guest
    Преди да си купя билета много исках да отида, но вече ми е сякаш все едно. А на мен по принцип не ми дават джобни, вкъщи си правя сандвич и това е

Ако не ти се ходи и чувстваш угризения го продай на някого,но преди концерта.Тоест предполагам доста хора искат да отидат,а в такъв случай много бързо ще се изкупят билетите и ще има недоволни.Можеш да го продадеш на някой,който не е успял да си вземе,а много иска да отиде.

Цитирай Първоначално написано от dark_girl Виж мнението
    Ако не ти се ходи и чувстваш угризения го продай на някого,но преди концерта.Тоест предполагам доста хора искат да отидат,а в такъв случай много бързо ще се изкупят билетите и ще има недоволни.Можеш да го продадеш на някой,който не е успял да си вземе,а много иска да отиде.
    +1

anonymous929647
    Guest
    Отидох на концерта с няколко приятелки. Беше супер, вече съм по-добре. Благодаря!

Радвам се за тебб ^^

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    Не съжалявай за такъв тип похарчени пари - за емоции. Концерти , театър , пътувания , екскурзии , екстремни преживявания. От това остава спомен който ще те усмихва за цял живот. Струва си. Аз бих си дала последните пари за пътуване някъде.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си