.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3
    sis95
    Guest

Национален Военен Университет "Васил Левски" - Велико Търново

Здравейте.. Малко не съм наясно със кандидатстването в университет и цялата работа.. чувствам се много изостанала в това отношение, та искам да попитам няколко въпроса:
    Ако има някой, който учи там- Харесва ли ви? Доволни ли сте? Има ли реализация?
    Какво мислите за специалността- Национална и регионална сигурност? Има ли реализация?
    Добър ли е университета?
    Много глупав въпрос, но моля да ме извините, защото наистина не съм наясно- Мога ли да завърша бакалавър там и след това да следвам магистър- Право.. примерно във Великотърновски университет "Св.св. Кирил и Методий"
    Има ли списък на темите по история, които трябва да знам, за да се явя? Чувала съм, че в различните училища искат темите написани по различен начин-вярно ли е?
    Това е вторият ми избор за университет, ако в първия не се получи. За първия знам, че е хубав избор.. няма какво да го обсъждам..
    Много се извинявам за въпросите, които може да ви се сторят малко глупави и се надявам да ми помогнете! ВСЪЩНОСТ НАДЯВАМ СЕ НЯКОЙ ДА МИ РАЗЯСНИ ЗА КАНДИДАТСТВАНЕТО КАТО ЦЯЛО...

Ти с какво искаш да се занимаваш изобщо?
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на psych0
    Имаш изпит- единия е по математика, география или история.
    От самия университет организират подготвителни курсове и консултации, като цената е 100лв.
    За тази специалност, която ти искаш мисля, че няма физически изпит.
    Paint me a picture of eyes that never see
    With flashes of lightning
    that burn for only me

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си