.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Голям фен Аватара на shusha

Фотография в НАТВИЗ?!

Здравейте, имам интерес след време да кандидаствам в НАТВИЗ с фотография. Огледах сайта и разбрах, че ще падне яко учене.Имам въпрос дали има някакви курсове за подготовка или само самоподготовка.
    Също, ако може информация какъв е потокът? Информация за изпита? Въобще ако има някой от там да сподели.
    Блаходаря

anonymous895156
    Guest
    По-добре стани художник, фотографията е само щрак-щрак
    остави снимането на японците

Пхахаха, ни моа да рисувам.
    И наистина си я харесвам като професия.

Като човек със сходна донякъде професия (видео монтажист) мога да ти кажа следното - ако искаш да работиш нещо свързано с фотографията и САМО с фотографията (тоест не кино, не анимация, не видео игри, само и единствено фотография) то диплома не ти трябва, особено пък от наш университет. Трябва ти портфолио и опит. Диплома никой, никъде и за нищо няма да ти иска, сериозно говоря. А това което ще научиш за фотографията за Х години в университет, спокойно можеш да го научиш напълно безплатно и за половината време сам. Пълно е с прекрасни учебници по фотография, писани от световнопризнати майстори (а не вижданията на някой наш "феодален старец").

Не приемай това мнение като плюене по Натвиз, университета изобщо не е лош за нашите стандарти, но специално за фотографията не ти е нужен.

Влади много ти благодаря.
    Прав си,но не ни ми се стои без висше.
    Има още време до университета, ще го измисля.
    Последно редактирано от shusha : 07-05-2013 на 15:52

Повече от фен
    Хора, виСше искате да учите, а не можете правилно да напишете името на университета, в който възнамерявате да следвате. НАТФИЗ е абревиатура - Национална академия за театрално и филмово изкуство. Затова и буквата е Ф, не В.

Хубаво, сбъркала съм
    И знам какво значи.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си