Цитирай Първоначално написано от XTREMEFREERIDE Виж мнението
Мацка на 15, високоинтелигентна, вървяща към усъвършенстване, изразяваща себе си чрез психологически термини и цитати от немай къде, намираща се яко във филма, сложила си снимка на няква курветина с изолирбанд на зърната, регистрирала се във форум с ник byntar4eto. Правилно ли разбрах?

Е, за това време, за което си изписала тия фермани тука, да беше седнала да помислиш какво точно искаш.
Аз си знам какво искам и *въздъх* работя по въпроса. Вече във всеки мой коментар се повтарям, но... съдба. Никът ми е „бунтарчето“, мда и? Нещо против? Имам много никове, този не е сред любимите ми, но пък знаеш ли колко ми е за някакъв си ник в сайт, който по принцип не посещавам, като че ли показва коя съм всъщност. Картинката ми харесва, мхм. Тук има много момичета с подобни, че дори много по-сексуални снимки, но на тях нищо не им се казва, хм. Не можеш да разбереш каква съм само от ника ми и картинката. Ако наистина го мислиш, значи живееш в илюзия и ти се смея. Каквото и мнение да имаш ти или друг от този сайт, не ме касае, няма да достигне до мен, до същината ми - това са само думи, празни и непонятни.