3 - Виждаш момиче, препоръчително е в началото да не е принцеса, да не се червиш толкоз.
4 - Ако трябва и за часа ше я питаш, ще и кажеш ЗДРАСТИ от нищото или просто едно закачливо "ЕЙ", но я ЗАГОВОРИ на улицата, на някоя пейка в парка, на някоя каса, където и да е. Не е нужно да се получи ебати якия разговор и веднага да станат нещата с вас, идеята е просто да си лафиш с непознати жени ежедневно. Тва го прави известно време и въобще няма да ти пука. Даже щи е супер забавно да си говориш с тях. Най-бързия и сигурен начин да оправиш положението си.
5 - В случай, че си чел 4 и си мислил докато четеш нещо от сорта на "да ве, да ве, ей ся, тръгнах. Мен ме е срам да ги погледна в очите, тоя ми вика да съм ги заговарял, ПХАХАХА" ше се опитам да помогна и тук. Жена = човек. Мъж = човек. Жена не е равно на мъж. Значи жената е човек, различен от мъжа. Което не значи, че е таласъм, че днес е станала с идеята да я срещне някой на улицата, да се пробва да я заговаря и зарибява и тя да го одреже едно хубаво и да го навре в кучи гъз. Що пък да не е станала с нагласата да се срещне със супер готиния пич днес? Но въпросният супер готин пич днес не е онзи, който гледа в земята с зачервени бузки, пот на челото, гълта камъни и не може да каже една думичка без да заекне. Щеш, нещеш, тая увереност ти трябва. Трябва да се научиш, че жените са хора, в чиято компания е забавно и приятно. Че не са зверове. Иначе просто ще си останеш в същото положение...