Свиквайте, най-реномираните университети (поне според класациите), нормално да гледат да си правят сечено, от което губим естествено ние, студентите. Разходки до София, путки майни, още ми е като филм на температури около 33-5 градуса да чакаме на опашки по 500 човека за 4 гишета, като повечето сме пътували цяла вечер по влакове и сме цъфнали от самото отваряне в 7 сутринта ...

И аз бях в същата позиция като колегата по-горе с 5.78 от предварителен изпит в УНСС още на пролет, на редовния в СУ през юли пък имах 4.50 и не бях сигурен, че ще ме приемат на първо класиране, и просто заебах СУ и записах в УНСС, в последствие пък се оказа че това 4.50 щеше да ми бъде напълно достатъчно и така, не че съжалявам, просто друг на мое място може да бъде прецакан от подобно решение при липса на време за размисъл.

Иначе само на спомен в момента, ако има колега или колежка, който/която да потвърди, проблема изникваше от това, че при записване ти вземат оригинала от дипломата, при което взимането й обратно е дълга и широка история, правят ти се и те бавят, а срока за записване в двата университета е през няколко дена, както вече сте разбрали, и пак се отваря възможност да го духате грандиозно

А при нас писането на желанията беше на съвсем различни дати и от редовния, и от записването о_О

За общежитията (на УНСС) по-миналата година бала на първо класиране е бил сравнително висок - 5.62, миналата година се срина до 5.44, тази може и още да падне заради тея новооткритите специалности.

Гуд лък колейгс, нЕма да съжалявате въпреки всичките мъки