- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Дванадесетокласници 2013/2014
Само две момичета от класа се класираха на областното. едната има 4 и 50, другата 5 и 20. При положение, че се падна Далчев, който е недолюбван от мнозинството са доволни от резултатите си.
За първа смяна ставам в 6 и 20, за втора в 9... да се отчета![]()
Къде си гледате резултатите?![]()
Everything changes, but beauty remains ...
Тъпо ми е,че утре ще е толкова топло,а аз ще прекарам деня в учене!Поне на урок ще ида,а после ще чета анализи.
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
По БЕЛ изобщо не се готвя, ама ИЗОБЩО! Не знам как съм се справила сравнително добре на олимпиадата. Вярно, че ми върви сравнително отръки като цяло българският, но освен да прочитам по някой друг анализ от време на време, нито тестове решавам, нито нищо. Трябва да взема да правя някакви работи. Примерно Дебелянов ми е тъмна Индия. Него го пропуснах в училище и сега...
Иначе някой знае ли къде ще е националното по БЕЛ? В смисъл евентуално, ако не ме орежат. :Д
Здравейте! Моля, ако има такива от вас, които са запознати, да ме насочат към магазини за абитуриентски рокли във Варна, защото се затруднявам. Цените да са до 500-600 лв. Благодаря предварително!![]()
Ако си решил да караш, прави го разумно ВИНАГИ! Оценявай своя и чуждите животи!
"Животът е твоята тетрадка...В нея ти имаш свободата да пишеш глупости, лъжи или...просто да скъсаш страницата." - Ричард Бах : ))
Днес се записах на курсове за IELTS в British Council, които започват утре. Изпитът ще е (най-вероятно) на 05.04. Грр. Страх ме е.
И тези два университета защо не ми отговарят. Искам в Утрехт. Искааам.![]()
ух, аз изпуснах една пробна по бел за 15лв, ама ни казаха в последния момент, пък и честно казано не съм започнала сериозна подготовка и знам, че тоя резултат не би бил адекватен ;д
в час като решаваме тестове и има цитати от произведения се чувствам толкова.. тъпа. посмъртно не мога да запомня кое от къде е :с
Моите са април. Кога стана края на февруари, уж се влачи времето, а се оказва, че имам само месец до изпита. Иска ми се да не ми се налагаше да ходя на училище и да се засичам с останалите, но уви. На 5 март чакам резултати за сертификат и да си взема /дай Боже/ роклята.
ДАДАДАДАДААДАДАДАДАДАДАДА ДАДАААААААААААААААААААААА ААААААААААААААААААА!
Dear Iliyana,
It is our pleasure to inform you that you have been provisionally accepted for enrolment in the programme B International Business and Management Studies 34936 at HU University of Applied Sciences Utrecht.
Днес се регистрирах за IELTS на 5 април, започнах и курсове. Толковаааааааааа е <3 <3
Успех с избора. Ще ти се избистри![]()
maDamn
^Честито : )!
Аз пак съм в период на несигурност и не знам къде ще му излезе краят.
![]()
Забавно е до какво води редактирането по 10 пъти.
Избора съм го направила, не се колебая между 2 или повече специалности. Изчела съм доста, а все изникват още и още подробности, което си е объркващо, пък и конкуренцията никак не е за подценяване. Поне немците като правило отговарят супер адекватно.
xD
Днес мразя МВР! Или по - точно нашия РУП.
Трябва да си започвам проекта по СиЛ, а изобщо не знам как... презентация ли беше първо или на хартиен носител. Мога да питам разбира се, но всички са изчезват от линия когато ми трябват.
Искам да завършвам и да не виждам лицата на някои от класа. Писна ми.
Oт SOAS ми отказаха. Нямаше да уча в УК, но пак ме заболя леко![]()
Успех на явяващите се за IELTS! Ще успеете!
Аз юни месец съм на Advanced ..![]()
25 дни до първия предварителенПочвам да се панирам,защото не сме взели целия материал на уроците.За матурите още не съм почнала да се готвя - след предварителните вече.В училище е скучно и ни занимават с глупости.Поне за бала и другите събития съм на 70% готова
![]()
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
По какъв начин се подготвяте за матурата по БЕЛ и какви помагала използвате?
Любовта не се състои в това двама души да се вторачат един в друг, а в това те да гледат в една посока.
Матури 2014, Бърз прочит преди матура, Тестове за матурата по БЕЛ на Литера Ико, литературни анализи на Скорпио, Кръгозор и едни на леля ми от '94, помагалото ми за изпит към Винса и тетрадките ми. Мда...