.
Отговор в тема
Страница 57 от 91 ПървиПърви ... 74753545556575859606167 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 401 до 1 425 от общо 2259
    Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Само две момичета от класа се класираха на областното. едната има 4 и 50, другата 5 и 20. При положение, че се падна Далчев, който е недолюбван от мнозинството са доволни от резултатите си.

За първа смяна ставам в 6 и 20, за втора в 9... да се отчета

Супер фен Аватара на paradosou
    Аз в края на краищата съм с 5.75 xD.

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Къде си гледате резултатите?
    Everything changes, but beauty remains ...

Голям фен Аватара на joannalof
    Тъпо ми е,че утре ще е толкова топло,а аз ще прекарам деня в учене! Поне на урок ще ида,а после ще чета анализи.
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

Цитирай Първоначално написано от meche95
    off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

Мега фен Аватара на Colouring
    По БЕЛ изобщо не се готвя, ама ИЗОБЩО! Не знам как съм се справила сравнително добре на олимпиадата. Вярно, че ми върви сравнително отръки като цяло българският, но освен да прочитам по някой друг анализ от време на време, нито тестове решавам, нито нищо. Трябва да взема да правя някакви работи. Примерно Дебелянов ми е тъмна Индия. Него го пропуснах в училище и сега...
    Иначе някой знае ли къде ще е националното по БЕЛ? В смисъл евентуално, ако не ме орежат. :Д

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    ПРИЕХА МЕ В SAINT ANDREEWS!!!

номер 1 в шотландия за моята специалност и номер 3 в UK

OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMGGGGGGG

не мога да се сдържаа!

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Честито

Фен Аватара на BumpyRide
    Град
    Тетевен
    Здравейте! Моля, ако има такива от вас, които са запознати, да ме насочат към магазини за абитуриентски рокли във Варна, защото се затруднявам. Цените да са до 500-600 лв. Благодаря предварително!
    Ако си решил да караш, прави го разумно ВИНАГИ! Оценявай своя и чуждите животи!

"Животът е твоята тетрадка...В нея ти имаш свободата да пишеш глупости, лъжи или...просто да скъсаш страницата." - Ричард Бах : ))

Някой кандидатства ли в НБУ?

JustaLittleKid
    Guest
    Днес се записах на курсове за IELTS в British Council, които започват утре. Изпитът ще е (най-вероятно) на 05.04. Грр. Страх ме е.

И тези два университета защо не ми отговарят. Искам в Утрехт. Искааам.

Каква специалност да запиша и къде, за да мога да работя след това там, където те снимат за лична карта и ти обработват документите? Много се обърках с тези специалности.

Супер фен Аватара на TheNormalGuy
    Четвъртък и Петък пробна матура, ит уил би фън.

Мега фен Аватара на Dagichka
    ух, аз изпуснах една пробна по бел за 15лв, ама ни казаха в последния момент, пък и честно казано не съм започнала сериозна подготовка и знам, че тоя резултат не би бил адекватен ;д
    в час като решаваме тестове и има цитати от произведения се чувствам толкова.. тъпа. посмъртно не мога да запомня кое от къде е :с

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Моите са април. Кога стана края на февруари, уж се влачи времето, а се оказва, че имам само месец до изпита. Иска ми се да не ми се налагаше да ходя на училище и да се засичам с останалите, но уви. На 5 март чакам резултати за сертификат и да си взема /дай Боже/ роклята.

JustaLittleKid
    Guest
    ДАДАДАДАДААДАДАДАДАДАДАДА ДАДАААААААААААААААААААААА ААААААААААААААААААА!
    Dear Iliyana,
    It is our pleasure to inform you that you have been provisionally accepted for enrolment in the programme B International Business and Management Studies 34936 at HU University of Applied Sciences Utrecht.

Днес се регистрирах за IELTS на 5 април, започнах и курсове. Толковаааааааааа е <3 <3

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Успех с избора. Ще ти се избистри
    maDamn

^Честито : )!
    Аз пак съм в период на несигурност и не знам къде ще му излезе краят.

Забавно е до какво води редактирането по 10 пъти.
    Избора съм го направила, не се колебая между 2 или повече специалности. Изчела съм доста, а все изникват още и още подробности, което си е объркващо, пък и конкуренцията никак не е за подценяване. Поне немците като правило отговарят супер адекватно.
    xD

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Искам да работя в МВР :O

.
    .
    .

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    ^Не искаш.

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Днес мразя МВР! Или по - точно нашия РУП.

Трябва да си започвам проекта по СиЛ, а изобщо не знам как... презентация ли беше първо или на хартиен носител. Мога да питам разбира се, но всички са изчезват от линия когато ми трябват.
    Искам да завършвам и да не виждам лицата на някои от класа. Писна ми.

Oт SOAS ми отказаха. Нямаше да уча в УК, но пак ме заболя леко

Успех на явяващите се за IELTS! Ще успеете!
    Аз юни месец съм на Advanced ..

Голям фен Аватара на joannalof
    25 дни до първия предварителен Почвам да се панирам,защото не сме взели целия материал на уроците.За матурите още не съм почнала да се готвя - след предварителните вече.В училище е скучно и ни занимават с глупости.Поне за бала и другите събития съм на 70% готова
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

Цитирай Първоначално написано от meche95
    off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

Повече от фен Аватара на fama
    Град
    somewhere
    По какъв начин се подготвяте за матурата по БЕЛ и какви помагала използвате?
    Любовта не се състои в това двама души да се вторачат един в друг, а в това те да гледат в една посока.

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Матури 2014, Бърз прочит преди матура, Тестове за матурата по БЕЛ на Литера Ико, литературни анализи на Скорпио, Кръгозор и едни на леля ми от '94, помагалото ми за изпит към Винса и тетрадките ми. Мда...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си