- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Дванадесетокласници 2013/2014
Само 1 грешка имам - на 9-ти въпрос. Знаех си, че това колебание няма да свърши добре. На пробната ми бяха писали 30 точки на есето, дано и сега дадат толкова (и дано с тезата и резюмето всичко да е 6). Оценката сама по себе си не ми трябва. Няма да кандидатствам с нея, обаче матурите участват във формирането на дипломата и са последният шанс да си вдигна общия успех (за немците е важен).
И аз съм по АЕ, целия Януари и Февруари съм го прекарал в учене по АЕ, дано се справя!
Какво ще преговаряте за матурата по английски?
Аз днес започвам набързо с преговора и се чудя кое да подхвана първо. Времена ли, какво... Бълна бъркотия ми е в главата, още ме държат литературните въпроси, но няма време вече, ще трябва да се пренастройвам на друг език.![]()
Ще решавам матури и ще преговарям времена.
Писах си с хора, които са били в другите училища - гробна тишина е било при всички, но само на едни им се е разминало придружаването до тоалетна.
един помощен материал за английския:
http://languagelearningbase.com/1222...english-tenses
за есето:
https://word.office.live.com/wv/Word...n+an+essay.doc
Последно редактирано от OoVasKoO : 05-22-2014 на 10:24
ЗАВЪРШИХ, момчета и момичета!!!
Днес ми беше последният 15ти, двучасов изпит.
DisappointedDreamer, б р а в о!!
Утре кой ще решава задачи 4 часа? ААА? Айде, математици, не се скатавайте. :Д
иска ми се да решавам само 2, ама май пак ще ги изкарам 4-те, за всеки случай![]()
Аз от известно време задачки не съм барнала, леееко се отпуснах. Утре ще си припомням нещата в процеса на работа, така че 4 часа не ми мърдат. :Д
"There is only one kind of bra for me.. algebra"
Хахахаха.
Егати, толкова хора са преписвали.
Аз като си знам, че съм си изкарала честно нещата, ми е добре на душата.
По английски се надявам на 6. Ще преговоря времената и ще направя малко трансформации, за всеки случай.
*сън*
АААААА *пуска лиги*<3
и аз както си казах още преди матурата по български "искам да отида на матури само за да си изям шоколадите :с"
успех с математиката хоора, разбийте я тая гад!! :Д
едит: оо мерси за тези по английски, сега ще ги погледна :3
Хайде, успех на математиците и на всички останали. Лично аз се надявам задачите с окръжности и модули да бъдат сведени до минимум![]()
Човек никога не е толкова нещастен, колкото му се струва и толкова щастлив,колкото му се иска..
Успех на всички утре! Аз ще съм на английска матура. Имам само едно предпочитание - да не е малоумна темата.
И аз съм на английски. Дано се падне приятна тема за писане.
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
ако не ни вземат телефоните, мога да пращам SMS с отг по мат