Виж сега, недоебано животно такова. Първо, не съм ти влизал в мейла, избърши сълзите си, сложи си превръзката на путката и беж в махалата с три евтини презерватива, мърсол такъв.
----
влизал си ми във фейсбука, това не го отричаш, имам достатъчно доказателства, сред които е и IP адресът ти, който фигурира сред сесиите, наред с мястото, от което влизаш в интернет, след него
----
2-ро същия този клас тебе те е разревавал сигурно 20 пъти, подиграват ти се, че си гей, дърво, тухла, зубър, животно, че имаш мръсна коса, че са те ебали, че си тъп.
----

като си измисляш, гледай да е по-реално

----
3-то: тъмблр профилът ми НЯМА полуголи мъже, така, че това което търсиш (полуголи ебящи се мъже и черни пишки) не можеш да ги намериш в блога ми. Аз си го харесвам и си е мой.Също така и огромния брой последователи го харесват.

----
аз вече питах към пет-шест човека от нашия клас и всички потвърждават за картинките, за които ти казвам
----
4-то: Гноен, насран, тъпанар моето семейство е много повече от твоето, така че, нямаш абсолютно никакво право да ги коментираш.
----

5-то: Като си толкова ербап, кажи ми го на живо бе, педерастка мишко.Днес, в съвета, нищо не ми каза.
----
На теб не искам да казвам нищо, най-малкото, защото е все едно да говориш с печка от шейсета година
----
6-то: Повярвай ми, и аз не искам да контактувам с теб.
----
Тогава не го прави

----
7-мо: Това, че си ми говорил зад гърба с почти всички зад гърба и после те ми казват, само доказва какъв грозен, дебел, мазен, долен, гноен калъф си.
----
Вижда се колко много си разтревожен, че чак се повтаряш на всяка дума. Плс, кажи поне един реален аргумент, който да не е измислен от нищото :/
8-мо: Сега си завърти наебания задник и не пиши повече в тази тема, че ставаш жалък.
----
Да, няма да пиша в собствената си тема

9-то: Не знам кой на кого ще избие зъбите, но определено няма да са моите.

----
О, въобще не претендирам да правя такова нещо, с това държание вероятно до няколко години ще ти стане ежедневие да ти се случва.
----
10-то: Гейчето на класа си ти, нали знаеш?

----
миии ок, вече питах 6 човека от класа какво мислят за блога и за няколко "пикантни" твои чатове с хора от нашия клас, които ми пратиха, ще питам и още 18

щом искаш
Получаваш това, което си направил, обратно - Закона за причината и следствието