- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какви момичета предпочитате?
Така правят културните хора.
Да, сега видях, че е Пловдив. Някак нормално за тоя град![]()
n00bs
Доста хляб трябва да изям, за да заприличам на Саша...Или по-скоро да не изям![]()
Не и на плажа в Пловдив.
Иначе аз просто чакам да стане 5 и трябва да правя нещо до тогава.
n00bs
Е, намери друг, с който ще се заяждаш, защото аз няма да съм ти интересна още дълго![]()
Приятен ден ти желая.
Още дълго? Ти и в началото не беше интереснаПросто исках да те засегна малко, ама нямаше реакция.
n00bs
Добре, ама като се оженим, да знаеш че редовно ще те изнервям.
n00bs
Най - важното е да са готини. Да имат горе - долу цица, и да са що годе "тясни" и всичко е ОК. Пък ако и две три изречения могат да вържат направо са бомба![]()
Сбогом
roki2011
ban2011
TeenProblem СПАМ сайт № 1
Явно не съм уцелил квартала в Пловдив. Уж имам яки съседки, как не съм ги видял да се разхождат голи , а съм на седмия етаж
по темата:
ако бях момче щях да харесвах дългите гладки слаби крака <3
и хубава коса и чипо носле
циците са плюсче
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
предпочитам момчета хихх
Лолнах здраво на няколко поста в темата :д
Ако е 165 и е над 60 кг, е дебела, и трябва не да се опитва да го извърти така, че да го изкара все едно мъжете това търсят, а да тича към фитнеса.
^много си права, за жалост повечето попадащи във втората графа не го разбират тва и постоянно излагат на показ "прелестите" си ;/
1. Да е между 100-150кг. та като се напия да може да си ме занесе до вкъщи.
2. Да може да копае царевица, да обръща лозето на лопата, да има умения в цепенето на дърва.
3. Да не се бръсне никъде.
4. Да има мармалад в пеленгаторите.
5. Да може да прави дълбоко поглъщане
6. Да сере огромни лайна, но да ги оформя добре да стане произведение на изкуството.
7. Да се е хванала на 2-3 работни места
8. Докато ходи на работа да си носи с нея тигани, тенджери и когато може да бърка манджа, а на почивката да ми ги носи вкъщи.
9. Да ми позволява да се клатя с други мацки
10. Да не я виждам толкова често, за да не ми напомня колко долен е живота понякога.
Да е висока, около 1.70-75, въпреки че и по-нисичките ги намирам за адски симпатични, да е сладка, мила, умна, да има хубав музикален вкус, да има чувство за хумор, хубав корем и вкусна пу*ка. Червенокосите с зелени очи са с предимство...