- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 2012/2013 - 10кл - 96'
Спомням си че преди имаше такива теми, нека това е нашатаКак се подготвяме за дск наборчета
?
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Мале 96' 10 клас ли сте ? пф остарял съм...
Сори за офтопика
Ъхъ, 96 сме 10-ти клас.
Аз съм 96, ама 11-ти клас карам в момента. Даскало у шведско почнахме на 22-ри август. Не съм се подготвяла.
ба аз нищо не съм челнадявам се на уменията ми да импровизирам :Д
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
^Бързо ще си припомниш, когато обстоятелствата почнат да го изискват![]()
бе те тука луди дават 5 тома книги да четем, хехеее пък после ще учим само 2-3 листа от тях...
sapphire5![]()
^Е как така ще учите 2-3 листа от тях.. учи се по цялата книга.. мислите по цялата книга.. разглеждате сюжета на цялата книга.. това не е 7-ми клас да имаш само 3 странички от "Бай Ганьо" и 2 странички от "Под игото" да прочетеш..
sapphire5![]()
никак...учебниците са ми купени още преди да свърша 9ти клас,книгите не съм ги пипнала,но имах желание да прочета поне 6-7 от тях и ще ги прочета,но през годината ... входни и такива изобщо не ме притесняват - само по химия малко съм позабравила,но ще си припомня.. интересно ми е да видя какво ново ще имаме в програмата,дали ще ни дадат някои проекти и това е общо взето...
Аз съм 10 клас, ама съм 97 .. йейй :Д:Д:Д Не съм чела нищо от списъка. Чета си книги, които на мен са ми интересни .. Не ми пука, че почваме даскало повече ме притеснява факта, че иам много важен изпит Октомври ;с
преди 1-2 години като имаше такива теми в тях имаше по 100-200 страници, а сега........![]()
sapphire5![]()
Ох и аз ще съм 10 клас... малко ме притеснява химията, по която вече се и подготвям лекичко.За книгите.. прочетох що годе повечкото ама ще му мислим по химия и по физика.
awerw, изпреварил си ме... преди 1-2 седмици си мислех да направя подобна тема за нашия набор, ам щеше да е в кофата и нямаше да е свързана с даскало.. ам окей, и така става![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Книги не съм чел, но имам да правя някакъв читателски дневник. Него ще го направя тези дни с помощта на Google.
not a single book was read this summer
аз лично не виждам никакъв смисъл в четенето на книги, които ще се разучават.. така или иначе в час ще ги преговаряме поне по няколко пъти, а и винаги се намират добри хорица, които са си чели през лятото и могат да разкажат сюжета за 5 минутки..
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Книгите, прочетох само тези, които ми харесаха като заглавия. Оказа се, че не ми харесват в последствие...
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Абе, не е само за сюжета. Сюжета и в уикепдия може да си го прочетеш. Но има важни цитати, хора, детайли, които няма как да знаеш ако не си прочел книгата, но пък които могат да ти бъдат от полза и да ти дадат бонус точки. Аз в Швеция нямам задължителна литература, която да чета през лятото. И все пак си чета български класики, както и английски книжки на този и онзи. Харесва ми, кефи ме. Правя го. Това лято прочетох 20 книги на Стивън Кинг![]()
При мен нещата стоят малко (много лол) по-различно от колкото при вас и има толкова много неща за разясняване и обясняване, че въобще не ми се почва. Пък и тема само за хорицата като мен не мога да пусна, 'щото само аз ще си присъствамТа, тука ще седя с вазе, и ще се оплаквам колко много глупости имам да уча, пък като завършим 2014 (живот и здраве) ще ви разцелувам виртуално.
И аз не съм прочела нито една книга от списъка.
Прочетох само ''То'' и тва беше за цялото лято.
И изобщо не ми се почва училище.![]()
^Видя лиСтивън Кинг доминира летата на всички ни