- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На горещия стол е.... anonymous708973
ПандаМечка, кой си ти? Ако махнем всичко материално, какви мисли, чувства и идеи остават?
Откъде тази любов към пандите? Виждала ли си на живо?
Welcome to the Jungle...
Как се казваш?
На колко години си?
Какви са идеите ти за близко бъдеще?
А за по-далечно?
С какво се занимаваш?
Хоби?
Любим автор?
Каква е тази мания по пандите?![]()
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Еха ... не било педобеър, а педопанда значи![]()
![]()
На колко години си ?
От кой град си ?
Мечти, цели в живота ?
Освен пандите някакво друго любимо животно ? ;д
Хоби/любимо занимание?
Каква постъпка никога не би простила?
Какво поведение те отвращава?
Спортуваш ли ? Ако да - какво ?
Коя зодия си ?
Вярваш ли в астрологията?
Какво предполагаш , че се случва след смъртта?
Как се казваш , бтв? ;д
Какво мислиш за конния спорт?
Какво мислиш за нехуманното отношение към животните?
Екстремна постъпка?
Пушиш ли ?
Пиеш ли?
Употребявала ли си наркотици?
Имаш ли си приятел ? ;д
Ии за сега е това :Д
Последно редактирано от black pearl : 08-12-2013 на 07:54
Д-р Конан Дойл rulezz.Кой ти е любимият му герой, а книга?
Защо точно криминална журналистика? Падаш си по криминалните истории ли?
Като спомена за кантората - някакви юридически познания ли имаш или по-скоро си нещо като офис-асистент?
Как ще реагираш ако любимия човек ти направи серенада/еротична изненада, облечен в костюм на панда?
Гледала ли си Кунг-Фу Панда?
Ползваш ли Панда (антивирусната програма)?
Мисля да поспра, че само глупости ми идват на aкъла.![]()
Welcome to the Jungle...
На какъв стрес по-точно се подлагат конете в конния спорт?![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Да... Колкото кучетата, набедени за бойни породи имат кост в главата, която ги кара точно на навършването на 7-мата им година да превъртат играта и да се превръщат в Куджо.
Едит: Много образно казано, 'щото в момента не мога да си формулирам ясно мисълта, се освобождават субстанции, които стимулират компенсаторните механизми. Когат' обаче натоварването продължи тия механизми се изчерпват и се получава я автоинтоксикация, я няк'ви бъгове в автоматизма (ако говорим за сърцето) и те така кончетата умирГат.
Последно редактирано от babity : 08-12-2013 на 11:29
Не ми се спори.. Да не преебваме темата..
Babity - относно тази кост, знам само за Доберманите, гледал съм такъв, наистина има нещо подобно, но дори и след 7мата година нищо му нямаше.. стана малко по неприветлив, ама пак си беше същия..
И да едит на твоя едит..
Обаче кончето няма далак, да го заболи и да спре да тича.. така, то може да тича и не усеща, че сърцето му се претоварва и има шанс кончИто да умре..![]()
Последно редактирано от AnarchyBoy : 08-12-2013 на 11:31
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Едрите кучета се амортизират по-рано, отколкото дребните. И остаряват горе-долу кат' хората. По-скоро го наречи старческа дименция, отколкото кост. 'Щото аз отказвам да вярвам в т'ва. Има болести, които могат да доведат до промяна в поведението на животното, да доведат до агресивност и прочее, ама т'ва с костта е пълна измислица. Замисли се само за к'ва селекция става дума при съвременните породи кучета и дали, ако имаше действително такова нещо, нямаше да е да изчистено чрез нея.
Още един едит: Панда, извинявай, че ти серем на метеното, повече няма!![]()
Добре права си, спирам да споря..Айде сега... да се отправим към пандата ;3
Dr. Gregory House
^ няма проблем, аз не съм запозната толкова много с тези неща, и е съвсем възможно да не съм никак права, аз го възприемам като вид стрес за животното, просто ме попитаха и изразих мнение =)
Абе не се подлагат чак на такъв стрес . Е зависи и от човека на когото принадлежат. Колкото до това с бягането доста трудно ще ти е да измориш кон до такава степен... на тях им е в природата да тичат и т.н.
Иначе:
Имаш ли домашен любимец?
Какво мислиш за сегашното положение на страната ни?
Би ли емигрирала ?
AnarchyBoy, не искам да съм груба, зат'ва се опитах да го кажа по-заобиколно, но явно трябва да съм директна. Т'ва за далака не го казвай никъде извън форума. Не знам кой ти го е казал и как се е затвърдило в теб като убеждение, но конете ИМАТ далак. Виждала съм с очите си.
Е може и да си права, нищо чудно като цяло не го знам от много достоверен източник, но човека, който ми го каза гледа кончета от край време.. та за това.Пък и израза да ти пръсне сърцето като на кон, та той ми обясни, че от там идвало..
Dr. Gregory House