.
Отговор в тема
Страница 40 от 51 ПървиПърви ... 3036373839404142434450 ... ПоследнаПърви
Резултати от 976 до 1 000 от общо 1267
    Мега фен Аватара на Баща Ти
    ПандаМечка, кой си ти? Ако махнем всичко материално, какви мисли, чувства и идеи остават?

Мега фен Аватара на pandabear
    Цитирай Първоначално написано от Баща Ти Виж мнението
    ПандаМечка, кой си ти? oт всички сладки и прекрасни панди на тази земя, аз съм възможно най-сладката и прекрасна панда.. (((: Ако махнем всичко материално, какви мисли, чувства и идеи остават? колкото и да твърдят някои хора, че материалното не е най-важното нещо в живота, аз винаги съм била на мнение, че без него просто понякога може да се почувстваш достатъчно непълноценен в него, предполагам, че именно такива мисли ще ме налегнат, ще се чувствам несигурна, защото колкото и възможности да имам, в крайна сметка, без материалното, няма да успея да инвестирам дори в самата себе си, и няма да имам възможност да покажа на какво съм способна, следователно няма да мога да осъществя и идеите си.
    asd
    Последно редактирано от pandabear : 08-11-2013 на 22:31

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Откъде тази любов към пандите? Виждала ли си на живо?
    Welcome to the Jungle...

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Как се казваш?
    На колко години си?
    Какви са идеите ти за близко бъдеще?
    А за по-далечно?
    С какво се занимаваш?
    Хоби?
    Любим автор?
    Каква е тази мания по пандите?
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Откъде тази любов към пандите? Когато бях доста малка, нашите заведоха мен и брат ми на зимна почивка в Банско. И там бяхме в един доста голям хотел, аз бях.. ъм 4-5-годишна и реших, че ще ми е доста забавно, ако сама излезна от хотелската стая и отида до детската площадка..уви се изгубих.. имаше някакъв детски рожден ден, май на детето на собственика на хотела и един от тези, които ги забавляваше беше с костюм на панда, той ме намери, докато плачех в един от многото коридори на хотела, гушна ме, заведе ме на рецепцията при другите деца и малко по-късно мама и тате дойдоха да ме вземат. След като се прибрахме в София адски много държах да ми се купи плюшена игрчка на пандичка. Та оттогава общо взето. Виждала ли си на живо? Не съм, за съжаление.Една от мечтите ми е да отида до Китай и да прегърна бебе панда.
    p.s лекааа нооощ =)
    Последно редактирано от pandabear : 08-11-2013 на 23:33

Мега фен
    Еха ... не било педобеър, а педопанда значи

Голям фен Аватара на black pearl
    На колко години си ?
    От кой град си ?
    Мечти, цели в живота ?
    Освен пандите някакво друго любимо животно ? ;д
    Хоби/любимо занимание?
    Каква постъпка никога не би простила?
    Какво поведение те отвращава?
    Спортуваш ли ? Ако да - какво ?
    Коя зодия си ?
    Вярваш ли в астрологията?
    Какво предполагаш , че се случва след смъртта?
    Как се казваш , бтв? ;д
    Какво мислиш за конния спорт?
    Какво мислиш за нехуманното отношение към животните?
    Екстремна постъпка?
    Пушиш ли ?
    Пиеш ли?
    Употребявала ли си наркотици?
    Имаш ли си приятел ? ;д

Ии за сега е това :Д
    Последно редактирано от black pearl : 08-12-2013 на 07:54

Цитирай Първоначално написано от Azoria Виж мнението
    Как се казваш? Виктория
    На колко години си? 18
    Какви са идеите ти за близко бъдеще? Захванала съм се да помагам на нашите с пари, свързани с обучението ми. Надявам се до другата година по това време да съм събрала нелоша сума.
    А за по-далечно? Искам да уча криминална журналистика, в Холандия. Надявам се на успешно влизане, много нови и интересни запознанства, много нова и интересна информация, и много приятни емоции през това време.
    С какво се занимаваш?За момента помагам в кантората на един познат.
    Хоби?Плуване, четене и разходки из природата.
    Любим автор? Артър Конан Дойл
    Каква е тази мания по пандите? Отговорих вече на това. (((:
    asd

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Д-р Конан Дойл rulezz. Кой ти е любимият му герой, а книга?

Защо точно криминална журналистика? Падаш си по криминалните истории ли?
    Като спомена за кантората - някакви юридически познания ли имаш или по-скоро си нещо като офис-асистент?

Как ще реагираш ако любимия човек ти направи серенада/еротична изненада, облечен в костюм на панда?
    Гледала ли си Кунг-Фу Панда?
    Ползваш ли Панда (антивирусната програма)?

Мисля да поспра, че само глупости ми идват на aкъла.
    Welcome to the Jungle...

Цитирай Първоначално написано от black pearl Виж мнението
    На колко години си ? Вече отговорих.
    От кой град си ? София
    Мечти, цели в живота? Една от целите вече споменах. Иначе...като всяка нормална жена искам след като се реализирам да създам и семейство. За мечтите...една от тях е да посетя Китай. Друга такава е да имам къща в Алпите. Преди време исках да издам собствена стихосбирка, но този период отмина, явно не е било за мен това.
    Освен пандите някакво друго любимо животно ? ;д Кучета и порчета.
    Хоби/любимо занимание? И на това отговорих.
    Каква постъпка никога не би простила? Никога е доста силно понятие, идват ми наум баналните неща от сорта на лъжа, изневяра и тн., но не мисля, че чак пък никога. Затова убийство, казвам.
    Какво поведение те отвращава? Тип: "всички жени са курви, за т'ва ще се държа като селски бек с всяка една, понеже съм ебати мъжагата".
    Спортуваш ли ? Ако да - какво ? Да- плуване.
    Коя зодия си ? теУе.
    Вярваш ли в астрологията? Не oсобено, но понеже обичам звездите чат-пат ми е интересно да чета и да се посмея на някои неща свързани с нея.
    Какво предполагаш , че се случва след смъртта? Организмът ти спира да функционира. Отърваваш се от всички мисли и проблеми. По някое време тялото ти започва да гние, и разни хора страдат от липсата ти.
    Как се казваш , бтв? ;д И на това отговорих.
    Какво мислиш за конния спорт? Не мисля, че е много правилно да подлагат животните на подобен стрес.
    Какво мислиш за нехуманното отношение към животните? Предизвиква в мен нехуманно отношение към хората.
    Екстремна постъпка? Летяла съм с парапланер.
    Пушиш ли ? Не.
    Пиеш ли? Да.
    Употребявала ли си наркотици? Само трева.
    Имаш ли си приятел ? ;д Не.

Ии за сега е това :Д
    =)
    Последно редактирано от pandabear : 08-12-2013 на 11:03

Мега фен
    На какъв стрес по-точно се подлагат конете в конния спорт?

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    На какъв стрес по-точно се подлагат конете в конния спорт?

Някога да си чувал израза- сърцето ще ми пръсне като на кон?

Конете нямат далак (мисля че), който да им индикира, че сърцето се претоварва, съответно ако тича супер много (ама супер супер много) може да му пръсне сърцето да падне и да умре...
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението

Някога да си чувал израза- сърцето ще ми пръсне като на кон?

Конете нямат нещо си там, която да им индикира, че сърцето се претоварва, съответно ако тича супер много (ама супер супер много) може да му пръсне сърцето да падне и да умре...
    трябва някой да е много прост, за да си умори коня по този начин..
    а и не бъди много сигурен,че коня не си показва като се умори

Мега фен Аватара на babity

Конете нямат далак (мисля че), който да им индикира, че сърцето се претоварва, съответно ако тича супер много (ама супер супер много) може да му пръсне сърцето да падне и да умре...
    Да... Колкото кучетата, набедени за бойни породи имат кост в главата, която ги кара точно на навършването на 7-мата им година да превъртат играта и да се превръщат в Куджо.

Едит: Много образно казано, 'щото в момента не мога да си формулирам ясно мисълта, се освобождават субстанции, които стимулират компенсаторните механизми. Когат' обаче натоварването продължи тия механизми се изчерпват и се получава я автоинтоксикация, я няк'ви бъгове в автоматизма (ако говорим за сърцето) и те така кончетата умирГат.
    Последно редактирано от babity : 08-12-2013 на 11:29

Не ми се спори.. Да не преебваме темата..

Babity - относно тази кост, знам само за Доберманите, гледал съм такъв, наистина има нещо подобно, но дори и след 7мата година нищо му нямаше.. стана малко по неприветлив, ама пак си беше същия..

И да едит на твоя едит..

Обаче кончето няма далак, да го заболи и да спре да тича.. така, то може да тича и не усеща, че сърцето му се претоварва и има шанс кончИто да умре..
    Последно редактирано от AnarchyBoy : 08-12-2013 на 11:31
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.

Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Д-р Конан Дойл rulezz. Кой ти е любимият му герой, а книга? Любими..нямам. Обожавам всичко негово. Обожавам и самия него. Помня, как като по-малка се прибирах с нетърпение след игра с децата навън, за да почета. Но айде, избирам: "Изгубеният свят"- Глейдис. "Шерлок Холмс"- Шерлок Холмс.

Защо точно криминална журналистика? Падаш си по криминалните истории ли? Нацели. Още от малка чета криминални разкази/романи, винаги съм си мечтала да се занимавам с това, предизвиква силен интерес в мен. Приемам го, като огромна страст, даже.
    Като спомена за кантората - някакви юридически познания ли имаш или по-скоро си нещо като офис-асистент? Имам известни такива, придобити благодарение на майка ми и брат ми. Иначе помагам с попълване, подреждане и от време на време превеждане на разни документации.

Как ще реагираш ако любимия човек ти направи серенада/еротична изненада, облечен в костюм на панда?Ще получа първо душевен оргазъм после ще му се метна на вратлето ;3
    Гледала ли си Кунг-Фу Панда? Няколко пъти филмите + сериалчето (((:
    Ползваш ли Панда (антивирусната програма)? Не ))): възможно е да поправя тази огромна грешка!
    Мисля да поспра, че само глупости ми идват на aкъла.
    dsa

Не ми се спори.. Да не преебваме темата..

Babity - относно тази кост, знам само за Доберманите, гледал съм такъв, наистина има нещо подобно, но дори и след 7мата година нищо му нямаше.. стана малко по неприветлив, ама пак си беше същия..
    Едрите кучета се амортизират по-рано, отколкото дребните. И остаряват горе-долу кат' хората. По-скоро го наречи старческа дименция, отколкото кост. 'Щото аз отказвам да вярвам в т'ва. Има болести, които могат да доведат до промяна в поведението на животното, да доведат до агресивност и прочее, ама т'ва с костта е пълна измислица. Замисли се само за к'ва селекция става дума при съвременните породи кучета и дали, ако имаше действително такова нещо, нямаше да е да изчистено чрез нея.

Още един едит: Панда, извинявай, че ти серем на метеното, повече няма!

Добре права си, спирам да споря.. Айде сега... да се отправим към пандата ;3
    Dr. Gregory House

^ няма проблем, аз не съм запозната толкова много с тези неща, и е съвсем възможно да не съм никак права, аз го възприемам като вид стрес за животното, просто ме попитаха и изразих мнение =)

Голям фен Аватара на black pearl
    Абе не се подлагат чак на такъв стрес . Е зависи и от човека на когото принадлежат. Колкото до това с бягането доста трудно ще ти е да измориш кон до такава степен... на тях им е в природата да тичат и т.н.
    Иначе:
    Имаш ли домашен любимец?
    Какво мислиш за сегашното положение на страната ни?
    Би ли емигрирала ?

Цитирай Първоначално написано от black pearl Виж мнението
    Иначе:
    Имаш ли домашен любимец? Имам, кученце- голдънче на 3 месеца, голям ми е сладур, много си го обичам. =)
    Какво мислиш за сегашното положение на страната ни? Ох..положението и развитието на страната ни е в огромен застой от много време, още отпреди аз да се родя, хах. Някак ми се струва смешно 18-годишно момиче да изразява компетентно мнение по тази тема, но мога да се опитам да обясня аз как ги виждам нещата. Обичам родината си и ми е много болно за случващото се. Болно ми е, че толкова много млади, умни и можещи хора се отказват с лека рака и търсят спасение навън. Искат да бъдат подобаващо оценени и ги разбирам. Уви, понякога дори там не се получават нещата. Иначе точно в момента типично по комунистически 'милите' ни политици търсят уж диалог, ама не искат да им се задават въпроси. Сладурковци... Проблемът е, че те няма да си тръгнат - не и с добро. Мисля, че вече е ясно на всички. Мирно не става- това е. А още по-големият проблем е, че по-голямата част от нас наистина не си дава сметка, че всеки път е така, когато тея вземат властта- наглост, насилие и безумие. Така че не само те са виновни, виновни сме и ние. Имам надежда, че нещата ще се подобрят. Иска ми се да съм права.
    Би ли емигрирала? Да
    qwerty

Мега фен

Обаче кончето няма далак, да го заболи и да спре да тича.. така, то може да тича и не усеща, че сърцето му се претоварва и има шанс кончИто да умре..
    Моля ти се... Щяло да продължи да си тича? Недей така..
    black pearl
    Оо, можеш, можеш да го измориш, особено, ако не е нахранен и отпочинал. Почивките са много важни. Конете също се загряват преди тренировка задължително.

AnarchyBoy, не искам да съм груба, зат'ва се опитах да го кажа по-заобиколно, но явно трябва да съм директна. Т'ва за далака не го казвай никъде извън форума. Не знам кой ти го е казал и как се е затвърдило в теб като убеждение, но конете ИМАТ далак. Виждала съм с очите си.

Е може и да си права, нищо чудно като цяло не го знам от много достоверен източник, но човека, който ми го каза гледа кончета от край време.. та за това. Пък и израза да ти пръсне сърцето като на кон, та той ми обясни, че от там идвало..
    Dr. Gregory House

Мега фен
    Е може и да си права, нищо чудно като цяло не го знам от много достоверен източник, но човека, който ми го каза гледа кончета от край време.. та за това. Пък и израза да ти пръсне сърцето като на кон, та той ми обясни, че от там идвало..
    Не знам дали е заради далак, но да.. ако се претовари - може да умре.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си