- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Колко струва един БДЖ билет до морето ?
Не знам дали това е правилния раздел, но реших да пиша тук ..
Та .. въпроса ми е .. колко струва един БДЖ билет (без намаление за ученици) от Бургас до Враца, а ако не знаете колко е от Бургас до Враца .. поне кажете колко е от Бургас до София .. и то в случай, че билета се взима на място, а не предварително .. може и да дадете линкове към страници, в който има такова инфо ... аз търсих в сайта на БДЖ, но нищо не намерих .. Мерси предварително ..![]()
Отиди на гарата и питай? Толкова ли е трудно? Ние откъде да знаем?
Последно редактирано от Christina13 : 07-19-2013 на 15:52
http://razpisanie.bdz.bg/SearchServl...s&id=1&cardId=
Мноого е трудно да погледнеш в сайта на бдж.
maDamn
Абе кво пътувате толко до Враца. Да не идвате на OpenAir?
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Значи в сайта не можах да се ориентирам ... ми от Враца съм и мисля да ходя на море с приятелки и приятели с БДЖ
Съгражданка
22-23 лева са.
В сайта избираш Враца-Бургас, след това цъкаш на влака, който си харесаш и ще забележиш едно линкче цени.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
27 лева. Можеш да си вземеш карта за 50 % отстъпка на стойност 20 или 25 лева, не съм сигурен. Картата е за една година. Така още първия път отиване и връщане ще си я избиеш и после можеш да си я ползваш отново (50%).
Хах, 27 лв. за един гаден, стар, бавен и гнусен влак, където си с цигани... Тия съвсем изкофяха - как не!
Последно редактирано от be happy. : 07-20-2013 на 22:42