- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ПОМОЩ!!
ЗдрРаботата е там, че преди няколко дни спах с едно момче. Беше ми за първи път..и не използвахме презерватив, а той свърши..преди това го извади ест.. на следващата вечер го направихме пак и отново без презерватив и той пак свърши, но преди това го извади..та въпроса ми е възможно ли е да съм бременна. Една приятелка ми наговори сума ти неща за предсеменната течност и ми каза че може и от нея да се забременее и аз се уплаших:хх Цикълът ми не е редовен ( не ми е идвало от 3 мес. някъде) и не може да ми подскаже дали съм бременна, а тест няма от къде да си купя(малък град:хх) Мнения??
Едва ли си бременна, ама другия път ползвайте чувал.
Welcome to the Jungle...
Малък малък... колко да е малък? Като ти е нередовен цикъла се ходи на гинеколог, защото явно имаш някакъв проблем. Впрочем на колко години си? (питам защото има значение)
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
на 14
Ами дете от колко време имаш цикъл? Значи е нормално да не ти е редовен. Не би трябвало да си бременна, но предвид възрастта ти по-добре ползвай предпазни средства...
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
Не ти е идвало от 3 месеца о.О Най-добре иди на гинеколог, нормално е да ти е нередовен, ама пък чак толкова... Колкото до бременността, да, приятелката ти е права да ти говори за предеякулационна течност, в нея също има сперматозоиди и ако си била в овулация има шанс да си забременяла.. Нз какво можем да те посъветваме, щом дори тест не искаш да си вземеш.. Просто ползвайте презервативи
Ползвайте предпазни средства следващия път задължително,защото все пак,не дай си Боже,всичко може да се случи.Не си бременна според мен,ако имаш цикъл от скоро,което според мен е така,все още се оформя,за това ти е нередовен.Не се притеснявай.
Лол да не ти идва с 3 месеца не е нормално иди на гинеколог а за забременяването не си бременна но по-добре ползвайте презервативи и боже не ми се струва нормално да правиш секс на 12-13 и 14 г пък да не говориме че дори не ползяате предпазни средства
Не си бременна. Но все пак съм съгласна с мнението на останалите, говори с майка си и се съветвайте с гинеколог.
Щом си на 14 според мен е нормално да не ти е редовен.. мен на 15 ми беше спрял за 6 месеца (то било хубаво да не ти идва) отидох на гинеколог и ми предписа някакви хапчета които ми помогнаха. За това е хубаво и ти да отидеш
![]()
До колкото за това че си от малък град не мисля че трябва да е проблемДаже в селото ми където има 15 човека пак си имат аптека
Не може в твоя град да няма нито една аптека.. отиваш и си взимаш
![]()
И ДА може да се забременее..
на 13 сиг за първи път и дошъл цикала .. тя секс ми прави .. че и деца аман от коври ..