- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Моето безцигарие
Поздравления за това, че си успял. Сега остава само да бъдеш силен и да не се поддаваш на изкушението!
наистина въпросът е защо започвате... според мен няма как от първия път да ти е донесло удоволствие...
Първият път като пушех беше от гъзария, бях 7 клас.
Като пропуших пак в края на гимназията, вече не ми беше сефте, беше си за удоволствие в кафето, като висяхме по 5 часа. ^^
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Все още. Мислех да отбележа към 10-я ден. Даже се справям много добре, като изключим, че се радвам на спирането, други мисли не отдавам на цигарите. Не ми се е допушвало последните дни.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
по-добре така брат,след още някво време не само няма да мислиш за тях,ами и мисълта за тях ще те отвръщава, така че не се отказвай,be strong!;d
10ти ден![]()
Не ща, даже навивам некви хора да ги спрат. Ако мен така ми говореше някой току-що спрял, щях да поне два шамара да му шлевна.![]()
Един роднина ги спря, пушеше по кутия на ден, след това мразеше някой да пуши около него. Не защото му се допушва, ами го дразнеше дима и миризмата и викаше, как може да съм ги пушил толкова години.
n00bs
^Има нещо такова.
Мех.. пушех по 2 кутии на ден..
Един ден се събудих и си казах, че няма повече.. от тогава не съм палил с изключение на бала ми..
Браво чачез... мине ли 30-тия ден си готов, няма да ти се пуши ама грам, след 6 месеца ще мразиш цигарите, в момента не понасям да се пуши около мен, за тва нашите пушат на терасата.. иначе всичко се умирисва.. на гадно..![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Аз не пуша от 21 години.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
22ри ден![]()
Цигарите са голямо лайно. И много им миришат устите на всички пушачи. Чак ми се драйфа.
не можах да намеря значките дето ги даваха в отчаяни съпруги за месец,година и тн за алкохолиците
ще се задоволиш с тва
![]()
25
аз нз що се мъчиш, като може и да пушиш
нали вече ти казаах