.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 64
    dimitar., , не говоря за доброто устройство ,и все пак май не аз съм заблудената
    Nakadah , и все пак предпочитам да си скъсвам задника от работа и да живея с висок стандарт.
    ge6aaaa3, и все пак предпочитам да си скъсвам задника от работа и да живея с висок стандарт.

Поради липсата на пари българина е враждебно настроен към всичко и всички което е много лоша черта и просто един обикновен американец няма как да не го забележи точно и за това ще миеш чинии а пък ако си те бива в работата въобще няма да им мине през акъла да те понижават. Моят съвет е да не слушаш никой от тоя форум защото всички са някакви всезнайковци които разбират от всичко и в действителност са пълни лигльовци които ги мързи да живеят и единственото нещо което правят е да избиват комплекси в тийн форумите.

Цитирай Първоначално написано от Parry Виж мнението
    Здравейте! От около от 2 години аз започнах да мечтая за страната на неограничените възможности. Когато порасна и навърша 18 години, желанието ми е да замина за САЩ и там да продължа живота си. Пускам тази тема, надявайки се, че ще ми обясните дали живота там действително е толкова лесен, колкото го описват в интернет. Искам да разбера дали имам възможност за реализация там. От това, което съм чел за САЩ, съм останал с впечатлението, че там живота е много по-добър спрямо този тук, в България. Очаквам отговорите ви! Благодаря предварително!
    Мечтата не звучи зле.Прочети книгата на Маргарита Карамихова- "Американски мечти". Там ще видиш живота на българите в Америка.

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от Gang Starr Виж мнението
    Моят съвет е да не слушаш никой от тоя форум защото всички са някакви всезнайковци които разбират от всичко и в действителност са пълни лигльовци които ги мързи да живеят и единственото нещо което правят е да избиват комплекси в тийн форумите.
    Колко проницателно и в същото време трогателно!

Мега фен
    Град
    Earth...
    Цитирай Първоначално написано от m0ny Виж мнението
    Nakadah , и все пак предпочитам да си скъсвам задника от работа и да живея с висок стандарт.
    Какво ли знае Nakadah... Не е като да живее покрай този "висок" стандарт. Не е като да познава Българи които са живеели на този "висок" стандарт и после са загубили всичко за дни.... Не е като да може да преброй на пръстите на 1-та си ръка Българите около него които НЕ живеят от кредити при което имат свестен живот...

Не го слушай тоя Nakadah... Не знае за какво дрънка...

Цитирай Първоначално написано от Parry Виж мнението
    Здравейте! От около от 2 години аз започнах да мечтая за страната на неограничените възможности. Когато порасна и навърша 18 години, желанието ми е да замина за САЩ и там да продължа живота си. Пускам тази тема, надявайки се, че ще ми обясните дали живота там действително е толкова лесен, колкото го описват в интернет. Искам да разбера дали имам възможност за реализация там. От това, което съм чел за САЩ, съм останал с впечатлението, че там живота е много по-добър спрямо този тук, в България. Очаквам отговорите ви! Благодаря предварително!
    Там е по-зле от тук бе приятел .

Отиди и виж как е.Не е лошо да имаш мечта.А твоята наистина си я бива.По-добре е отколкото да мечтаеш да им AUDI Q 7.Браво!

Цитирай Първоначално написано от M37_Unseen Виж мнението
    .По-добре е отколкото да мечтаеш да им AUDI Q 7.Браво!
    Всъщност, точно за това си мечтае като казва "по-висок стандарт"...

Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Всъщност, точно за това си мечтае като казва "по-висок стандарт"...
    Да, но знаеш, че това не е мерило за щастие.Както и да е, искам да кажа, че по-добре да отиде в Америка и да види свят, дет се вика, отколкото да съжалява, че не е отишъл.

Цитирай Първоначално написано от M37_Unseen Виж мнението
    Да, но знаеш, че това не е мерило за щастие.Както и да е, искам да кажа, че по-добре да отиде в Америка и да види свят, дет се вика, отколкото да съжалява, че не е отишъл.
    Да ходи, ама не да обяснява глупости.

Голям фен Аватара на heartlesandfreaky
    Град
    Plewen
    Ох, някой като каже Америка и на повечето им светват очите.. Да, има възможности, има по-голям шанс за реализация... Обаче, ако си мислиш, че ще отидеш там и веднага ще станеш богат, с огромно имение и три коли паркирани отпред, няма как да стане.. Ако си кадърен и умен, ще успееш. Ама да си мислиш, че там животът е лесен, хич не е правилно.
    "You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
    Albus Dumbledore.

anonymous895156
    Guest
    Америка умира и обама е последната президентша.

Голям фен Аватара на heartlesandfreaky
    Град
    Plewen
    Те тия все някак ще се оправят.. Ама е глупаво да си мисли, че щом излезе извън България ще си свирка и парите ще падат от небето. Такива филми няма.
    "You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
    Albus Dumbledore.

Супер фен
    Значи, изобщо няма да се вглеждам в коментарите на заклетите българи, които са писали, но действително в чужбина живота е МНОГО по-хубав, защо мислиш, че децата с висок бал отиват в езикови гимназии и т.н ? Да научат езика и да се махнат от тази скапана държава, изобщо, ако имаш възможност да заминеш заминавай без да ти мигне окото за тази държава, но пък в България също няма нищо гадно. Имам предвид, че аз като порасна ще си направя парите в чужбина, а живота ще си го поддържам в България.

Супер фен
    Защо ли ще си правя парите в чужбина ? Защото от 3 години сме все още в криза и ще продължат тези години

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от heartlesandfreaky Виж мнението
    Те тия все някак ще се оправят.. Ама е глупаво да си мисли, че щом излезе извън България ще си свирка и парите ще падат от небето. Такива филми няма.

Ако си имаш образованието защо да не си мислиш така ?

anonymous895156
    Guest
    Мухатацеце, аргументите ти са много глупави.

Май имаш амбициите да станеш чистачка на елитни щатски кенефи?
    Пак ти казвам, ако имаш идеите, пробивността и кадърността, само тогава може да очакваш да успееш наистина в щатите и да си направиш стабилен бизнес. Иначе повечето ти заминава по наеми и ежедневни разходи. Ще направиш някой лев, да, но с цената на какво?

Цитирай Първоначално написано от muhatacece Виж мнението
    Значи, изобщо няма да се вглеждам в коментарите на заклетите българи, които са писали, но действително в чужбина живота е МНОГО по-хубав, защо мислиш, че децата с висок бал отиват в езикови гимназии и т.н ? Да научат езика и да се махнат от тази скапана държава, изобщо, ако имаш възможност да заминеш заминавай без да ти мигне окото за тази държава, но пък в България също няма нищо гадно. Имам предвид, че аз като порасна ще си направя парите в чужбина, а живота ще си го поддържам в България.
    Добре е, че си взел решение какво да правиш още от такава ранна възраст.Следващата стъпка е да направиш подробен план как да стане всичко.Как ще отидеш в Америка, с какви пари, с каква виза?Какво ще работиш, имаш ли квалификация, колко езика знаеш, ако не знаеш научи, квалификацията я придобий от още оттук, за да можеш като идеш там да не почваш да учиш от нула по дадена специалност, а само да вземеш няколко курса.

Да.Ще отидеш в Америка и докато се разхождаш из големия град,на един светофар без да иска за малко ще те блъсне един рус,мускулест 20-годишен батко с апартамент в центъра на Манхатън.Той ще излезе от колата и ще ти помогне да станеш,удивен от красотата и със зяпнала уста ще те гледа.Ще си забравиш чантата и той ще те търси из огромния мегаполис,ще те намери,ще ти я върне и ще те заведе в някой красив,изискан и прескъп ресторант.Ще се виждате и в крайна сметка родителите му ще разберат и ще се опитат да ви разделят.В крайна сметка той ще им се опълчи,ще се раздели с годеницата си,която ще иска да запали жива (но няма да успее,защото той ще те спаси).Тогава семейството му ще разбере колко добро момиче си и ще те приемат.Ще заживеете щастливо с три деца и чистокръвен Санбернар във вилата си в Хемптънс,а ти ще пазаруваш всеки ден от 5-то авеню.О,я стига.
    Хубаво е,че имаш мечти,но живота рядко се случва като по филмите.Познавам момче,което работи 3 години в Америка,направи бъбречна криза и в момента една става от леглото.Всичко,което е изкарал там(та и повече) е похарчил,за да си запази и малкото му останало здраве,тук,в България.Не вярвам да е единственият.В Америка всичко е пари.Буквално.Дори и дишането.Мисля,че някакъв продаваше въздух в Ню Йорк.Най вероятно ще учиш в университет.Честито.Пригот ви си само 100 $ бона само за първата година,за всеки случай.И надали ще ти стигнат за Харвард.За колкото по-неелитен се смята университет,толкова по скапана работа ще имаш до живот.Да не говорим,че може да не ти стигнат парите за живот в по-голям град и решиш да отидеш в някой забутан щат,където има царевични полета с големината на Дунавската равнина,ще стане страшно.На някои места,ако не проговориш на испански..
    Вярно е,че това,което гледаш по филмите(лъскавите коли,големите,красиви и просторните къщи с басейни),те изкушава,ама в повечето случаи хората буквално нямат сигурен дом,защото банката е реалният собственик на всичко.Тука все се оплакваме,че сме нямали пари за какво ли не,но все ще се намеря някой баба/дядо на село,при когото да живеем в случай на нужда.Истина е,че Америка дава и супер много възможности за бързо издигане,за много пари и за невероятен живот за отрицателно време,но и дава възможности да затънеш със заеми на стойност 6-7 цифрена сума.По начинът,по който си оформяш поста/постовете (не съм чел темата),по-скоро ще постигнеш второто.Успех иначе,за протокола.

П.С."...Цели два часа чакахме на гарата. Тренове дохождат, заминуват и всякой сигнал като че изсвирваше в сърцето ми. Половин час до тръгванието почнаха да капят един по един, а сетне потекоха цели групи пътници за Новия свят. Какви не щеш нации и езици: французи, англичани, немци, италианци, испанци, поляци, руси, та и наша милост. Тук една група младички, хубавички калугерици-полячки отива в Чикаго; там тълпа мъже и жени се качат по широката каменна стълба и с всевъзможни смешни и печални жестикулации изчезват в отделенията на гарата, без да се чуе един звук от тях: това са роднините и приятелите на една компания глухонеми, които отиват да посетят изложението и да участвуват в конгреса на глухонемите. Каква пъстрота в пътниците по обществено положение! Разни барони и баронеси, с по четворица valet и femmes de chambre, тьрговци-спекуланти,обикновени туристи, патери и сестрици, художници и занаятчии, които не Чикаго, а нуждата за късче хляб ги тласка отвъд океана; ергени по професия, моми по професия и най-сетне чиста проба парижки камелии, пред очите на които се мержеят несметните американски долари. И както по-сетне узнах, по-голямата част от пътниците отива просто така, на риск, като че със затворени очи: Америка е богата, в Америка лесно се печелят пари, тичайте да тичаме в Америка. И това са пътниците на I и II клас, а пък "милият народ", братята емигранти, те ни чакат в Хавър, те са настанени вече в "двореца"..."
    Из "До Чикаго и назад" Алеко Константинов

П.С.2.Има ли някой,който реално живее там и в кой град ?
    Последно редактирано от vladislavcheto : 08-22-2013 на 19:18

И аз искам след като завърша 12 клас (сега съм 8 ) директно от тук да заминавам за Bellevue Washington , да живея ,работя и продължа образованието си там Ще завърша професионална гимназия МУЛТИМЕДИЯ, КОМПЮТЪРЕН ГРАФИЧЕН ДИЗАЙН И АНИМАЦИЯ в София и смятам да работя в Microsoft Windows или Valve с моят приятел тази година отиваме да учим това и явно и двамата ще се организираме да работим в Bellevue !

Денонощно само за това мисля и мечтая ,само това ми е в главата

anonymous895156
    Guest
    ^ До три месеца няма да мислиш така.

Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    Защо мислиш ,че ще се отметна толкова лесно ?

Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    +1

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от koce1313 Виж мнението
    Защо мислиш ,че ще се отметна толкова лесно ?
    Защото и аз исках Nokia Lumia 620, докато не осъзнах, че единствено дизайнът й е хубав.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си