- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Всички тъпи момчета,които се правят на Beliebers и/или Directioners!!!
Готино момиче,които да харесва тези педераси -НЯМА!
А ти,момко,щом харесваш тези гейове си прави извод,ти какво момче си...или дама
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн
Кво занимаваш хората с педалските си историй
F$@k suicide silence!
хахаха леле са се сещам че като се регнах в тоя форум 2006-07 някъде токио хотел бяха мн модерни и тоя емо стайл и тука всички фенове спореха как ще ги слушат винаги дори и когато вече не са на мода ;ddddd и сега 6 години по-късно никой не ги слуша тея
и тогава пак ожесточено спореха тру емо фенове и други които са фейк и само се правят щот е модерно
нз защо се сетих затова като прочетох темата ;d
Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
L'homme est n
Хайде , елате си покажете металиката , хард рока и другите ви скапани стилове . За мен те са нищо . Просто кръгла 0 . Както и вие . Хейтвайте си колкото си искате , но пак ще си останете тъпаци , които не разбират от музика . Крийте се в мишете си дупки и си ближете раните . Моята приятелка е Блийбърче , а аз съм Дайрекшънър . И к'во ? Вие ли сте онези дето ще ми кажат какво да слушам . Купете си слухови апаратчета , защото много ви трябват .
Виж,нямам нищо против тях,освен това,че шибаните им текстове на песни са им крадени от много по-велики групи от тях. Всъщност,да,като се замисля,имам. Та,харесвай си ги,твоя "приятел" да се преструва,той губи,че си пилее времето с някаква музика която не му допада,за да впечатли момиче с това. Явно е доста отчаян. :\