.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 69 от общо 69
    Цитирай Първоначално написано от desi200223 Виж мнението
    Хайде , елате си покажете металиката , хард рока и другите ви скапани стилове . За мен те са нищо . Просто кръгла 0 . Както и вие . Хейтвайте си колкото си искате , но пак ще си останете тъпаци , които не разбират от музика . Крийте се в мишете си дупки и си ближете раните . Моята приятелка е Блийбърче , а аз съм Дайрекшънър . И к'во ? Вие ли сте онези дето ще ми кажат какво да слушам . Купете си слухови апаратчета , защото много ви трябват .
    Кийп калм,ако обичаш. Метълът не е 'скапан стил',а религия и мнооого по-стойностна музика като цяло. Нямам право да си налагам мнението,но нали се сещаш,че точно текстовете на 1D са крадени от нашите скапани групи? Айде малко да се осъзнаеш,мила.

Мега фен Аватара на Lilanda
    Предлагам от тук нататък да наречем стила им Gay style и да ги промотираме като Gay performers/groups. С мен ли сте?

П.С.: Кажи ми, че си трол, плс.

Мега фен
    бобъра за женките, 1д за хомосексуалните, жицата за филмарите, чалгата за умствено изостаналите, рока за друсалките, хауса за метросексуалните, дъба за дебилите (то оттам идва името), рапа за отепките, транса за депресарите и така нататък

с мен ли сте ?

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    с мен ли сте ?
    Аз съм с дебилите.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    бобъра за женките, 1д за хомосексуалните, жицата за филмарите, чалгата за умствено изостаналите, рока за друсалките, хауса за метросексуалните, дъба за дебилите (то оттам идва името), рапа за отепките, транса за депресарите и така нататък

с мен ли сте ?
    Ами класиката и джаза? Много ми е важно, че като ме накарат да се опиша с три думи, да знам какво да кажа, пък и да споря, ако се опитат да ме натикат в погрешния стереотип.

Цитирай Първоначално написано от ^ЮЗБ^ Виж мнението
    Той е с тях от началото до края D
    Истински г*й от край до край,а тея момичета най-вероятно да са лизбита ..

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Той пък Бобъра 'щото много 'арен.. последно четох, че тоя плюл по някакви негови фенове, ай стига е ;д
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

anonymous929647
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от BlackEyedPeas Виж мнението
    Той пък Бобъра 'щото много 'арен.. последно четох, че тоя плюл по някакви негови фенове, ай стига е ;д
    Всъщност, и това е лъжа. Снимката, на която Бийбър плюе, е заснета преди да е имало фенове под балкона му. А към другите, знам че има и по-добри музиканти от Джъстин и 1Д. Аз не слушам само тях, но просто ми допадат. Няма да ги защитавам, просто се поставете на тяхно място и вижте дали ще се чувствате добре, ако ви мразят толкова хора.

Цитирай Първоначално написано от RadiND Виж мнението
    Всъщност, и това е лъжа. Снимката, на която Бийбър плюе, е заснета преди да е имало фенове под балкона му. А към другите, знам че има и по-добри музиканти от Джъстин и 1Д. Аз не слушам само тях, но просто ми допадат. Няма да ги защитавам, просто се поставете на тяхно място и вижте дали ще се чувствате добре, ако ви мразят толкова хора.
    Най - после един човек, който наистина трябва да пише в тази теам и ме разбира!

Голям фен Аватара на nevermind...
    Цитирай Първоначално написано от RadiND Виж мнението
    Aхахах, ако мислите, че на тях много им пука, жестоко се лъжете. Нито им пука за феновете, нито за хейтърите, докато получават пари.

Супер фен Аватара на prince
    Щом другите се правят на такива , ти бъди drake или tyga.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Ей деца пазете си нервите вместо да се нервирате за некви Биибъри

Цитирай Първоначално написано от nevermind... Виж мнението
    Aхахах, ако мислите, че на тях много им пука, жестоко се лъжете. Нито им пука за феновете, нито за хейтърите, докато получават пари.
    Защо тогава изобщо пишеш тук???????????????????????????????????????????? ??

Цитирай Първоначално написано от baby_baby Виж мнението
    Ей деца пазете си нервите вместо да се нервирате за некви Биибъри
    Всеки си има право на мнение....

Голям фен Аватара на nevermind...
    Цитирай Първоначално написано от JusttMee_16 Виж мнението
    Защо тогава изобщо пишеш тук???????????????????????????????????????????? ??
    Защото мога.

По темата - супер е идиотско като цяло да се правиш на нещо, което не си, каквато и да е причината. Но пък се случва достатъчно често.

Иначе - нека ти кажа няколко неща, които може би така или иначе няма да разбереш, защото не искаш, но все пак.
    Първо, надявам се искрено или да не ги мислиш тези неща или поне някой ден в бъдеще да се осъзнаеш. Имаш право да слушаш този стил музика, който ти харесва. Това, че си различен от повечето хора (тоест другите момчета не слушат това, което и ти) обаче не ти дава никакво право да парадираш с вкуса си. Хората не са длъжни да ти се възхищават, да те разбират или боготворят, защото си момче, което слуша 1D или Бийбър.
    Второ - както теб нямат право да те винят какво слушаш, ти също нямаш право да виниш хората. Всеки слуша това, което му харесва. Просто нямаш право да казваш, че само 1D и Бийбър са истинските музиканти с истински талант, а всички останали изпълнители не струват. Кой от къде краде е доста лесно да се разбере, предвид това коя песен след коя излиза и коя група след коя се появява.
    Трето - МНОГО Е ВАЖНО! Щом публикуваш тема във форум в интернет, където е пълно с "разни хора с разни идеали", трябва да си напълно подготвен, че ще има такива, които няма да са на твоето мнение. Няма как да им казваш да не пишат в твоята тема, щом не мислят като теб. Осъзнай се, такава е реалността, приготви се, че хората не винаги ще мислят като теб и няма как да срещаш мненията само на тези, които са на твоя страна, така да се каже.
    Живей си живота, слушай каквото си искаш и не парадирай с това, подбирай си приятелите и не се занимавай с глупости. Дано ти остане нещо в главата.

Повече от фен
    Град
    Sofiq
    Джъстин Бийбър се запознава с министър председателят на Канада: http://cdn.justinbieberzone.com/wp-c...a-500x340.jpeg защо трябва да се говори за тая отрепка?

Цитирай Първоначално написано от ArtemisD Виж мнението
    По темата - супер е идиотско като цяло да се правиш на нещо, което не си, каквато и да е причината. Но пък се случва достатъчно често.

Иначе - нека ти кажа няколко неща, които може би така или иначе няма да разбереш, защото не искаш, но все пак.
    Първо, надявам се искрено или да не ги мислиш тези неща или поне някой ден в бъдеще да се осъзнаеш. Имаш право да слушаш този стил музика, който ти харесва. Това, че си различен от повечето хора (тоест другите момчета не слушат това, което и ти) обаче не ти дава никакво право да парадираш с вкуса си. Хората не са длъжни да ти се възхищават, да те разбират или боготворят, защото си момче, което слуша 1D или Бийбър.
    Второ - както теб нямат право да те винят какво слушаш, ти също нямаш право да виниш хората. Всеки слуша това, което му харесва. Просто нямаш право да казваш, че само 1D и Бийбър са истинските музиканти с истински талант, а всички останали изпълнители не струват. Кой от къде краде е доста лесно да се разбере, предвид това коя песен след коя излиза и коя група след коя се появява.
    Трето - МНОГО Е ВАЖНО! Щом публикуваш тема във форум в интернет, където е пълно с "разни хора с разни идеали", трябва да си напълно подготвен, че ще има такива, които няма да са на твоето мнение. Няма как да им казваш да не пишат в твоята тема, щом не мислят като теб. Осъзнай се, такава е реалността, приготви се, че хората не винаги ще мислят като теб и няма как да срещаш мненията само на тези, които са на твоя страна, така да се каже.
    Живей си живота, слушай каквото си искаш и не парадирай с това, подбирай си приятелите и не се занимавай с глупости. Дано ти остане нещо в главата.
    Първо : Аз не искам хората да ми се възхищават, за дето съм момче и слушам 1 Д и Бийбър
    Второ : Аз не твърдя че те са най добрите и другите нищо не струват
    Трето : Не ме интересува кой откъде какви текстове краде

Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    майкооооооооооооооооооооо оооо
    бахти хората

Металика форевър!
    Ураааааааааа !!!!!!! Най - сетне нещо да ме зарадва бтв, къв бийбър, кви пет лева

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си