- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Колко често за вас е нормално?
Тъй като няма какво да правя, а пък и ми е интересно... Въпросът ми е предимно към хората с по-дълги връзки или тези, които са били в такава.
Колко често правите секс с половинката си? В сравнение с първите месеци има ли драстична разлика? Колко време без да правите секс може да мине, преди да го сметнете за проблем?
п.п.: Да, сигурно има 147852 подобни теми вече - знам. ;D
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
На една колежка й се ебавахме, като разправяше, че има 5 годишна връзка и не е спала с приятеля си от около 6 месеца. 30 минути приказки за тва как кръшка.![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Най-добрата ми приятелка е с приятеля си от 4 години ,на по 21-22 са и ми каза,че правят секс веднъж седмично ,понякога и по-рядко ,а в началото на връзката им по няколко пъти на ден ..
![]()
![]()
![]()
ИЗВОД : Нямайте сериозни връзки за повече от 2 години ,секса изчезва ! xaxaxa
Година и девет месеца съм с приятелят ми, и правим секс през ден, 3-4 пъти седмично, понякога и 5, както дойде. В началото на връзка ни, буквално не излизахме от леглото, всеки ден поне по 2-3 пъти и понякога и с по повече от 1 тек.
Ами ние сме заедно 2 години и всичко е по-добре от преди. През ден-два, когато ни се прииска. Нямаме график![]()
6 месеца? о.О ... Не идва ли момент когато вече не можеш да наречеш взаимоотношенията си с някого "интимна връзка"? Някъде след 1-2 месеца без секс (когато няма основателна причина, ест)...![]()
idunno
според нас пичът кръшка![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
ми да има драстична промяна ... преди и не не излизахме от леглото с най-малко три тека дневно а сега 2-3 пъти в седмицата
You geniusesА мацката? И тя е човек все пак ;D Противно на всеобщото мнение смятам, че жените имат по-високо либидо.
Ами въпросът Колко време без да правите секс може да мине, преди да го сметнете за проблем? ?
Последно редактирано от Azoria : 07-25-2013 на 22:40
При нас нещата се случват уикенда. През седмицата сме прекалено скапани.
От почти година сме заедно и го правим като имаме време. Общо взето не се е променило от началото. Проблем е, като мине повече от седмица![]()
не съм имала дълготрайна връзка и не знам
но разбира се най-често се прави в началото
ние сега сме на различни места и не сме го правили от две седмици :Д
В началото на връзката ни изобщо не излизахме от спалнята в продължение на 5-6 месеца. Правехме секс във всеки възможен момент, където може и където не може. Тогава обаче нито той бачкаше, нито аз бях заета с ходенето на училище и пр. Сега нещата са малко по-различни, правим секс по-рядко, но пък винаги се получава чудесно. Взаимоотношенията в спалнята не деградират по никакъв начин. Количеството се е намалило, но качеството прогресивно расте. Предполагам, че е нормално.
Бих го приела за проблем ако един месец не сме правили секс и изобщо не е ставало дори напечено.
С приятеля ми сме заедно от 3 години и 3 месеца. Живеем заедно от две години и почти всеки ден правим секс. В началото бяхме на разстояние и 5 дни в седмицата не правихме, а като се видим за уикенда наваксвахме. За мен повече от 4,5 дни без секс си е проблем, просто защото ми се отразява на настроенията и нервите![]()
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
На протрит кожен салон никой не обича да се вози....
За това колкото по-дълга е връзката, толкова по-малко се ебат.
Ако ме разбирате,![]()
3-4 пъти на ден само един ден почивка в седмицата, че не може само ебане :Д трябва и малко да се презарежда :Д
за 2 години връзка, правим почти всеки ден секс по 2-3 пъти ... в началото не се показвахме от леглото![]()
![]()
Обаче никой не е казал,че с времето му е омръзнал/а половинката и не се е разнообразил с друг/ащото с дългите връзки и този момент го има....
Чуечц с две разбити яйца и един черпак
^ определено го има тоя момент. Погледа започва да шари, но чак пък изневяра - не (:
Последната ми връзка - 2год. Всеки ден го правехме най-малко по един път.
А в последния месец дори не се поглеждахме, камо ли секс да правим...![]()
Всичко зависи от свободното време. Случвало се е и по 7-10 пъти, случвало се и по веднъж. Винаги като цяло в началото е редовно по няколко пъти на ден, после намалява. Нормално е толкова, колкото и двамата да се чувстват удовлетворени.