.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29
    Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria

Колко често за вас е нормално?

Тъй като няма какво да правя, а пък и ми е интересно... Въпросът ми е предимно към хората с по-дълги връзки или тези, които са били в такава.

Колко често правите секс с половинката си? В сравнение с първите месеци има ли драстична разлика? Колко време без да правите секс може да мине, преди да го сметнете за проблем?

п.п.: Да, сигурно има 147852 подобни теми вече - знам. ;D
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Мега фен Аватара на Chacho
    На една колежка й се ебавахме, като разправяше, че има 5 годишна връзка и не е спала с приятеля си от около 6 месеца. 30 минути приказки за тва как кръшка.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Най-добрата ми приятелка е с приятеля си от 4 години ,на по 21-22 са и ми каза,че правят секс веднъж седмично ,понякога и по-рядко ,а в началото на връзката им по няколко пъти на ден ..
    ИЗВОД : Нямайте сериозни връзки за повече от 2 години ,секса изчезва ! xaxaxa

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Година и девет месеца съм с приятелят ми, и правим секс през ден, 3-4 пъти седмично, понякога и 5, както дойде. В началото на връзка ни, буквално не излизахме от леглото, всеки ден поне по 2-3 пъти и понякога и с по повече от 1 тек.

Ами ние сме заедно 2 години и всичко е по-добре от преди. През ден-два, когато ни се прииска. Нямаме график

Град
    Bulgaria
    6 месеца? о.О ... Не идва ли момент когато вече не можеш да наречеш взаимоотношенията си с някого "интимна връзка"? Някъде след 1-2 месеца без секс (когато няма основателна причина, ест)...

Мега фен Аватара на Chacho
    idunno

според нас пичът кръшка
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

ми да има драстична промяна ... преди и не не излизахме от леглото с най-малко три тека дневно а сега 2-3 пъти в седмицата

Град
    Bulgaria
    You geniuses А мацката? И тя е човек все пак ;D Противно на всеобщото мнение смятам, че жените имат по-високо либидо.

Ами въпросът Колко време без да правите секс може да мине, преди да го сметнете за проблем? ?
    Последно редактирано от Azoria : 07-25-2013 на 22:40

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    При нас нещата се случват уикенда. През седмицата сме прекалено скапани.

Всеки ден, ама сега през лятото работим и по рядко 4-5 пъти : )

Повече от фен Аватара на seek&destroy
    Колкото по рядко, толкова по-добре.

Мега фен Аватара на ameli
    От почти година сме заедно и го правим като имаме време. Общо взето не се е променило от началото. Проблем е, като мине повече от седмица

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    не съм имала дълготрайна връзка и не знам
    но разбира се най-често се прави в началото
    ние сега сме на различни места и не сме го правили от две седмици :Д

Мега фен Аватара на baby_baby
    През ден-два нямаме график

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    В началото на връзката ни изобщо не излизахме от спалнята в продължение на 5-6 месеца. Правехме секс във всеки възможен момент, където може и където не може. Тогава обаче нито той бачкаше, нито аз бях заета с ходенето на училище и пр. Сега нещата са малко по-различни, правим секс по-рядко, но пък винаги се получава чудесно. Взаимоотношенията в спалнята не деградират по никакъв начин. Количеството се е намалило, но качеството прогресивно расте. Предполагам, че е нормално.
    Бих го приела за проблем ако един месец не сме правили секс и изобщо не е ставало дори напечено.

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    С приятеля ми сме заедно от 3 години и 3 месеца. Живеем заедно от две години и почти всеки ден правим секс. В началото бяхме на разстояние и 5 дни в седмицата не правихме, а като се видим за уикенда наваксвахме. За мен повече от 4,5 дни без секс си е проблем, просто защото ми се отразява на настроенията и нервите
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

понякога по 3-4 пъти на ден...

Мега фен Аватара на Баща Ти
    На протрит кожен салон никой не обича да се вози....

За това колкото по-дълга е връзката, толкова по-малко се ебат.

Ако ме разбирате,

3-4 пъти на ден само един ден почивка в седмицата, че не може само ебане :Д трябва и малко да се презарежда :Д

Когато ни се прави.

за 2 години връзка, правим почти всеки ден секс по 2-3 пъти ... в началото не се показвахме от леглото

Голям фен Аватара на s40t4
    Обаче никой не е казал,че с времето му е омръзнал/а половинката и не се е разнообразил с друг/а щото с дългите връзки и този момент го има....

Чуечц с две разбити яйца и един черпак

^ определено го има тоя момент. Погледа започва да шари, но чак пък изневяра - не (:

Последната ми връзка - 2год. Всеки ден го правехме най-малко по един път.
    А в последния месец дори не се поглеждахме, камо ли секс да правим...

Мега фен Аватара на draid
    Всичко зависи от свободното време. Случвало се е и по 7-10 пъти, случвало се и по веднъж. Винаги като цяло в началото е редовно по няколко пъти на ден, после намалява. Нормално е толкова, колкото и двамата да се чувстват удовлетворени.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си