.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: Remington

Remington

Здравейте. Знам, че има тема специално за пресите, но реших да направя нова, за да могат да я видят повече хора. Та, ще си взимам преса, задължително на Ремингтон, предишната ми беше такава и за мен е най-добрата марка, но се колебая между тези две преси http://www.remington.bg/presi-za-kos...ton-s1510.html и http://www.remington.bg/presi-za-kos...ooth-slim.html , какво мислите? Гледам характеристиките и на двете, и втората е по-добра, но пък е и по-скъпичка .. Имате ли някоя от двете, искам отзиви защото много се колебая, вярно че първата е по-евтина, но пък дали ще ми върши работа? Чакам отзиви всякакви.

Привет! Моята преса Ремингтон е подобна на 2рата,да не кажа почти същата. Само бутоните за увеличаване и намаляне на температурата са отгоре,не както тук. Много съм доволна! За качество всичко тяхно е страхотно. Разликата в цената идва от покритието,като по-скъпите ест щадят уж косата:Д Моят съвет е да сси вземеш втората преса

Мега фен
    Град
    <3
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

missf, и аз клоня повече към втората, и май ще е тя, просто исках няколко отзива, мерси много. Щрудел, какво имаше в предвид? Цената излиза по-евтино, ако си поръчаш от чуждестранен сайт?

Мега фен
    Град
    <3
    да, + това пресата която ти показах е по-хубава от тези, между които се колебаеш + че доставката е безплатна.

до колкото пресметнах, излиза около 45 лева.

аз сигурно ще си я поръчам като взема заплата ^
    4XCOKИ

:O Доста изгодно излиза. Поръчвала ли си досега от въпросния сайт? Знаеш ли как стоят нещата с поръчване, плащане и т.н? Пиши да кажеш, ако искаш може и на ЛС.

Да,моята е като тази,която Щрудел показа.

Мега фен
    Град
    <3
    Не съм поръчвала, но както казах, мисля да го направя.
    Предполагам докато го доставят (каквото и да е), ще отнеме доста време.. (месец примерно), макар че в някои ъъ обяви пише 15тина дена или нещо такова..
    4XCOKИ

Добре де, а плащането с карта или? Сама ли ще правиш поръчката или по някой друг? Убеди ме, и аз мисля да си поръчам..

Мега фен
    Град
    <3
    Ако е с карта, ще е по някой друг. ^
    4XCOKИ

Оххх, много работи си харесах. Ами добре, мерси много, дано не е с карта, че иначе и аз ще трябва да търся някой да си поръчам

Ами не, искам да изправя хубаво и да държи след това, не държа на къдренето. Виоленца, за сайта понагоре ли става въпрос? Как така ще се прецакам с гаранцията, а ако си я поръчам от сайта на Ремингтон, а не от чуждестранен, примерно? Обясни, моля ;$

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си