- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Книги-споделете!!
Прочетох Аляска-та и сега взех "Вината на нашите звезди".![]()
Моооля, ако някой е чел "Животът на Пи" да ми сподели някакво мнение, защото анотацията е много лаконична. :/
Аз горещо препоръчвам:
Здрач (всички части)
Историкът - Елизабет Костова
Дневниците на вампира
Скай
Пет приказки (да знам - детска е, но те кара да се замислиш)
за други, не се сещам, но има време![]()
Над 300 страници с "...... фантастичното пътешествие на индийско момче, оцеляло след корабокрушение в Тихия океан на път за Канада. Единствена компания в самотното му плаване е бенгалски тигър."
Не ми звучи особено обещаващо.
По темата:
Последно прочетох "Предимствата да бъдеш аутсайдер"
Започвам "Великият Гетсби".
Последно редактирано от perry_the_platypus : 08-17-2013 на 19:10
Хари Потър 1-7
За феновете на фантастиката са най-добрите! Наистина е така много зарибяват и нямат нито една скучна страница. Много получителни книги от които можеш да извлечеш страшно много информация за живота,приятелството,любов та,доверието,семейството.
„Птиците умират сами“
Освен,че показва много за живота през 20 век и те увлича в природата на Австралия можеш да се потопиш от копнеж и наслада докато я четеш,защото в нея освен позната семейна драма има невъзможна любов и дълбокомислени развръзки.
„Сейлъм'с лот“
Ако обичате увлекателна фантастика,която епо скоро увлекателна и харесваре Стивън Кинг няма по добра негова книга за мен. Може да ви уплаши,натъжи или заинтригува.
аз вчера започнах "Пепел"-откога съм си я купила,ама все изникват други книги..зарибяваща е..докато се усетиш си прочел 100 страници
Skoro 4etoh edna mnogo qka kniga. Tq e po edin mnigo star film Zaklinatelqt. STRA6NA E MN. e hubava. Knigite na Horhe Bukai su6to gi biva kakto I edna poredica padnali angeli. Purvata kniga ot poredicata q pro4etoh za nqkolko dena.
Наскоро прочетох Слугинята на Катрин Стокет. Чете се много леко и в същото време е страшно хубава. Ако не се лъжа има и филм по нея - The Help. Препоръчвам : ) Също така Зеленият Път от Стивън Кинг. Тя е по-тежка, както и филма, обаче си заслужава.
So baby, don't feel no pain, just smile back <3
Аз прочетох вчера "АД" на Дан Браун .. НЕВЕРОЯТНА КНИГА!!! ПРОПОРЪЧВАМ ГОРЕЩО!!! Сега съм хванала "Индигова магия" на Ришел Мийд .. тя е от една дъъъллллга поредица. Първата поредица е Аакадемия за вампири, а после е 2-рата- Кръвни връзки ...
Аз се впечатлих от трите части на "Прелестни създания" на Ками Гарсия и Маргарет Стоъл [[ Прелестни създания, Прелестен мрак и Прелестен хаос ]] . ^^ О, и "Скай" ми хареса.. Четох преди мноого време двете книги на "Шана" и те бяха хубави.. "Тръпка" също е хубава.![]()
"Светът на Софи "-роман
"Момчето с раираната пижама"
"Римлянката"
"Сърце на заем"
Реликвите на смъртните цялата поредица и все още се правят... Наскоро излезе и филм
О,да..поредицата "Бенедикт" (мисля,че така беше) е страшна просто..сега съм на втората книга от поредицата "Абхорсен" (Сабриел,Лираел,Абхорсен) : )