.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 88
    Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от *Sweet*GirL* Виж мнението
    Благодаря ти mayaaa ..

DownloadVirus хахаха ... Да радвам се .. Айде сега си спести коментарите, защото не ми помагаш особено ..
    Няма как да ти помогна,единственото,което можеш да направиш е да си мръднеш дупето,на 12 години не мога да ти говоря нито за хранителни режими,нито за макронутриенти и броене на калории.Ще ти дойде too much и ще се откажеш преди да си започнала.

Супер фен Аватара на mayaaa
    Цитирай Първоначално написано от BonnieandClyde666 Виж мнението
    Да, нека само кара на кардио, после ше пита:"Ама, защо ми виси така кожата след като тренирам?!" И си избийте тая скапана логика за мъжките тела при жените от главите!
    Като влязох в темата с нетърпение чаках твоя "компетентен" отговор... 1. Еластичността на кожата си е до ген и колкото и да тренираш няма полза.. 2. Да, кожата съдържа белтъчина, но не е мускул със силова гимнастика да я свиваш.
    А колкото до мъжкото тяло - да точно така става, като тренираш мускули намиращи се под 5 кг мазнина и айде моля те спри да се обаждаш, като нищо не знаеш. Хората си мислят, че като тренират много дадена зона и свалят килограми там и правят по 300 коремни на ден примерно, а това е АБСОЛЮТНО грешно. Да си чувал/а за "Синдрома на Бритни Спиърс"......
    Харесвам те защото... Защото си ти. Прикрит от всички твои лъжи!!!

Моят сайт!

Голям фен
    Град
    София
    ^Истински ме забавляваш, душице!
    Queen of the Damned

Супер фен Аватара на mayaaa
    DownloadVirus и BonnieandClyde666 много сте ми интересни. Във всяка втора тема пишете, но не нещо смислено, а само гледате да се правите на важни и на много знаещи със саркастичните си коментари. Айде махнете ми се от очите най-накрая... Като не давате свое ОБОСНОВАНО мнение и подробни обяснения наистина ли смятате, че някой ви взима на сериозно?? Айде осъзнайте се малко!
    П.П. Много съжалявам за спама. Това ще ми е последното офтопик мнение.
    Харесвам те защото... Защото си ти. Прикрит от всички твои лъжи!!!

Моят сайт!

Голям фен Аватара на pepa97
    90 дневна диета-потърси в интернет

Супер фен Аватара на heartsdesire
    12-годишните не могат да спазват диети попринцип, тъй като имаш още да растеш. Затова ти предлагам засега само да спортуваш много, да бягаш рано сутрин, да се въздържаш от мазни храни и когато ти се яде нещо за десерт да ядеш плодове.

Голям фен Аватара на pepa97
    Цитирай Първоначално написано от heartsdesire Виж мнението
    12-годишните не могат да спазват диети попринцип, тъй като имаш още да растеш..
    АБСОЛЮТНО!

Благодаря на всички.

Сега пробвам 30 days shared и нормално хранене нито се тъпча, нито гладувам. Също така пия и много вода.

Най - много искам да благодаря на DownloadVirus и BonnieandClyde666 ...... Вашите комплекси, убиха мойте комплекси.

Мега фен
    Какви комплекси те гонят,бе дете? Я си цоцай млекцето и недей да се разправя във форумите,че ставаш за смях.

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от *Sweet*GirL* Виж мнението
    Благодаря на всички.

Сега пробвам 30 days shared и нормално хранене нито се тъпча, нито гладувам. Също така пия и много вода.

Най - много искам да благодаря на DownloadVirus и BonnieandClyde666 ...... Вашите комплекси, убиха мойте комплекси.
    Защо да имам комплекси, момиченце? Не си ли ти тая с комплексите, която пита как да отслабне? Ама, явно нещо се бъркам, а?
    Queen of the Damned

Не е здравословно до края на месец да отслабнеш толко много :д До края има 22 дни всеки ден скачай на въже , карай колело или тичай в парка . Пий повече вода поне 2 литра на закуска яж най - много , а на вечеря не прекалявай . Ако не издържиш без сладко яж по едни сладолед в седмицата или по два ако не издържаш , но по - добре замени сладоледа и сладкото с кисело мляко с бисквитка и малини примерно :д без пържено и вечеряй ако почувстваш глад нещо малко щом е след 21 : 00
    Но няма да стане с гладуване само , трябва ти движение скачай на въже по 1000 пъти дневно сутрин 500 и след обяд още толко , но сутрин скачай на гладно

Цитирай Първоначално написано от Petya48 Виж мнението
    Не е здравословно до края на месец да отслабнеш толко много :д До края има 22 дни всеки ден скачай на въже , карай колело или тичай в парка . Пий повече вода поне 2 литра на закуска яж най - много , а на вечеря не прекалявай . Ако не издържиш без сладко яж по едни сладолед в седмицата или по два ако не издържаш , но по - добре замени сладоледа и сладкото с кисело мляко с бисквитка и малини примерно :д без пържено и вечеряй ако почувстваш глад нещо малко щом е след 21 : 00
    Но няма да стане с гладуване само , трябва ти движение скачай на въже по 1000 пъти дневно сутрин 500 и след обяд още толко , но сутрин скачай на гладно
    Благодаря ..

Повече от фен Аватара на SorrowEyes
    Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus Виж мнението
    Ставате банални с това заменяне на бял хляб брашно и ядене на плодове и зеленчуци . Пълен абсурд.
    Не е абсурд, обаче

Мега фен
    Така си мислиш,защото нямаш никакъв опит и говориш наизуст.U mirin?

Така си мислиш,защото нямаш никакъв опит и говориш наизуст.U mirin?
    Дали нямам опит? Смело изказване.

Мега фен
    Смело и сигурно.Гледам всички постове и съм сигурен,че никога не си се подлагала на диета и не си чела достатъчно литература,не си експериментирала и ти е през оная работа за всичко и само говориш наизуст да се правиш на многознаеща

Повече от фен Аватара на marrcandy
    Към авторката :
    Здравей,дай да вкараме малко мисъл ,в 100 грама мазнини има 900 ккал, когато 70 килограмов човек тича 10 км ,той изгаря около 500 ккал ,обаче нищо не е толко лесно в човешкия организъм. Човек не използва само мазнини за енергия ,а и въглехидрат . От тези 500 ккал които е изгорил по време на 10км разтояние ,тои е използвал 250 ккал от мазнини и 250 от въглехидрат . Сега да направим една сметка ,за 10км крос гориш 250 кал ,а 900 кал са 100 грама ,тоест за да гориш 100 грама мазнина трябва да пробягаш около 35 км на ден демек ако цял месец бягаш по 35 км на ден ще свалиш 3 кг мазнин затова кардиото от енергиина гледна точка не е добър вариант .Истинското преимущество на кардиото идва от там ,че забързва метоболизма ,а ако търсиш ефективен метод за горене на калории, то това са силовите упражнения,които обаче не са одачен вариант за момиче на твоята възраст. Нека преминем към полезната част от поста ми ,това което ти препоръчвам аз - 3 до 4 пъти седмично високо интензивно кардио 15-20 мин на 170-180 пулсова честота (купи си пулсомер струват по 15-20 лева от "немски магазин) по дълго кардио от 15-20 минути няма смисъл и е дори вредно при мъжете намалява производството на тестостерон, а при жените на естрадиол, което за твоита възраст е доста вредно ,поради тази причина доста бегачки почнали на ранна възраст са бездетни. Така нека продължим по същество купи си и ластик за тренировки от health store,отвори youtube и потърси упражнения и най-важното е хранителния режим ,който не мога да ти изготвя в момента тъй като нямаш изготвен тренировачен режим ,а пък и тези неща струват пари .Най-важното тези 10 кила си ги трупала повече от 1 месец ,така че не очаквй да ги свалиш за толкова кратко време,може, но никак няма да е здравословно.Това е съвета ми ,а за тези критици ,които много разбират мога да кажа ,че когато ми доидете на нивото тогава ще разберете че съм права (Написано от Мариана Цекова републикански шампион по боди-фитнес за девойки за 2013 година и персонален инструктор )

Смело и сигурно.Гледам всички постове и съм сигурен,че никога не си се подлагала на диета и не си чела достатъчно литература,не си експериментирала и ти е през оная работа за всичко и само говориш наизуст да се правиш на многознаеща
    Много би ми се искало никога да не съм била на диета. Всчики заключения, които си направил са грешни. Не мисля, че си гледал изобщо. Кара ме да се замисля кой се прави на многознаещ.

Мега фен
    Еми като говориш наизустени клишета няма какви други изводи да си вадя

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    @ DownloadVirus: Как ще ме убедиш, че белият хляб е по-полезен от черния? Или че плодовете и зеленчуците са нещо лошо за една диета. Какво да ядат хората, които са на диета/режим, вафли ли?

Мега фен
    Тялото ти не знае дали ядеш бял или черен хляб,кога го ядеш и защо го ядеш... То разчита само макронутриентите.Плодовет и зеленчуците си измисляш,никъде не съм споменавал.. Законите на физиката не се променят каквото и да правиш,и вафли да ядеш като си в калориен дефицит ще сваляш,сега резултатът може да не ти хареса особено,но това е друг въпрос При прием на еднакво съотношение макронутриенти между бял-пълнозърнест хляб няма разлика,единствено може да ги ядеш,защото черен/пълнозърнест засища повече,за нищо друго.

Град
    BG
    Плодовете и зеленчуците си измисляш,никъде не съм споменавал..
    тук го спомена:

Ставате банални с това заменяне на бял хляб брашно и ядене на плодове и зеленчуци . Пълен абсурд.
    А то е ясно, че ако ядеш по-малко от нужните ти калории ще сваляш, но не можеш да ме убедиш, как няма значение дали ще имам 3-4-5 здравословни хранения на ден, или ще изям калорийната им стойност във вафли и резултата ще е един и същ.

Мега фен
    Да,стават банални,защото са изучени клишета,плодове и зеленчуци и без газирано пържено и тн.. Пак не успях да разбера къде казвам да не се ядат..
    Еми дали имаш 3-4-5 хранения на ден здравословни или от вафли резултатът ще е загуба на тегло..Но как ще изглеждаш в единия и как в другия случай е друг въпрос..
    Аз говоря когато вече си приел количеството протеин и мазнини,които ти трябват и остават калории за запълване можеш да си ядеш и вафли и к'вото искаш..А въглехидратът няма смисъл да е черен хляб,кавяф ориз,овесени ядки и тем подобни. Ям бял ориз шоколади и вафли и се фибря навсякъде ,не е от значение дали е бърз или бавен и дали е от листата на bro foods.. Но просто като ядеш по 1000 калории ако ги ядеш от шоколад вафла и бял хляб е твърде вероятно да си много гладен и тогава да си надскочиш калорийният прием,което прави храните с бавни въглехидрати и повече фибри по-добър вариант.

Град
    BG
    Еми дали имаш 3-4-5 хранения на ден здравословни или от вафли резултатът ще е загуба на тегло..Но как ще изглеждаш в единия и как в другия случай е друг въпрос..
    Именно. Хората искат съвети как да отслабнат, за да изглеждат добре.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от heartshapedbox Виж мнението
    Именно. Хората искат съвети как да отслабнат, за да изглеждат добре.
    Погледни останалото от поста,не чети избирателно.Полуинформира ост е по-лошо от това да не си информиран.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си