- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Коя жена според вас е най-големият секс-символ на всички времена?
Що става дума за секссимвол, то тогава Мерилин несъмнено оглавява класациите... Точно скандалната и личност и поведение са я превърнали в това, за което я помнят всички. Лично според мен точно след нея се нареждат и Бриджит Бардо, София Лорен, Моника Белучи.
Монро пък абсолютно никога не ме е трогвала като каквото и да е, камоли като секс символ на всички времена...
И аз мисля Нина за сексапилна. Дали за всички времена - чак не, но и без грим си е красива. В сериала даже не е нищо особено с правата косица.
Регистрира се, за да кажеш колко е прекрасна ли? Аман от хора с промити мозъци, които се прекланят пред актьори/актриси, като цяло известни личности, пък и в разгорещени спорове се впускат като каруцари, докато онея си жияеят живота.
Никой не е казал, че е грозна, симпатична е и толкова, адски обикновена като цяло. А за всички времена... да не говорим.
Знаех си, че ще се избият жените в темата, кат змии сте деба..
![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Нищо подобно,просто е малоумно някой да скача така, все едно майка си защитава..
МНение всеки си има и мен то не ме бърка кой знае колко.
кажи за майка ми, да видим хД
пп; да не е съвсем спам, аз бих казъл примерно шарън стоун, дори и само заради оная сцена в basic instinct хД
не баш най-големият секс-символ на всички времена, ама все пак :О
щото "секс символ" не значи само красива
то илядо иляди по-красиви има от монро
ма никой не ги знае
верно, то таа слава не е много за хвалба, щото е постигната с лапане на пишки, ама все пак
темата е за секс-символи, не за красиви жени
А освен това нямаш топки, а слива, защото само жена би била толкова тъпа, че да се регне с друг профил, за да защитава тая маймуна.
Снимките и не съм ги виждал по жълти вестници, а в междугалактическата информационна агенция, която се намира на същата улица, където е и сергията за пици, в която си работилА .