и Е в цикъл!
ти си проС
Smrazqvashta е яка не я опетнявай с твойте теми
Първоначално написано от Ivaaaaa Smrazqvashta е яка не я опетнявай с твойте теми яя безгрешната направи правописна грешка твоЙте :Д Смразяваща не опетнявам. Ако има петно, персил си върши работата...
Първоначално написано от klimatronik яя безгрешната направи правописна грешка твоЙте :Д Смразяваща не опетнявам. Ако има петно, персил си върши работата... но мен ще опетниш
Ама ти верно ли си духал на кон бе? Smrazqvashta е голЕм пич!
Първоначално написано от Ivaaaaa Smrazqvashta е яка не я опетнявай с твойте теми
Първоначално написано от Supermassive____ Ама ти верно ли си духал на кон бе? Smrazqvashta е голЕм пич!
Първоначално написано от klimatronik яя безгрешната направи правописна грешка твоЙте :Д Смразяваща не опетнявам. Ако има петно, персил си върши работата... мислиш ли, че не знам и не е нарочно?
Първоначално написано от sexyjujito но мен ще опетниш с теб ще е духовно пречистване
Първоначално написано от Supermassive____ Ама ти верно ли си духал на кон бе? Smrazqvashta е голЕм пич! Не беше кон. Ами кобилата, която те роди :Дахха
Първоначално написано от Ivaaaaa мислиш ли, че не знам и не е нарочно? Да.
Първоначално написано от klimatronik с теб ще е духовно пречистване ама разбира се <3
Първоначално написано от klimatronik Не беше кон. Ами кобилата, която те роди :Дахха Въй.. уби ма..
Първоначално написано от Ivaaaaa мислиш ли, че не знам и не е нарочно? мисла,че знам и си нарочно крива, щот на горещия стол не издържа :Д хаха
Първоначално написано от klimatronik мисла,че знам и си нарочно крива, щот на горещия стол не издържа :Д хаха не ми напомняй деееба и гадовете не беше честно да ме махнат просто нямах време тогава да отговарям нон-стоп и да разтягам локуми whatevaa
Първоначално написано от Ivaaaaa не ми напомняй деееба и гадовете не беше честно да ме махнат просто нямах време тогава да отговарям нон-стоп и да разтягам локуми whatevaa ама ти избяга за дълго време... чакаха те малко.. :Д
Първоначално написано от klimatronik ама ти избяга за дълго време... чакаха те малко.. :Д не..да
Най добрите мотори са хонда и сузуки
Правила