.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Досадната тема за първият път!

Здравейте приятели.Първо искам да ви се извиня ако вече съществува такава 'досадна' тема.
    А сега да ви запозная с проблема си и да ви помоля да давате мнения,с които може да ми помогнете,а не да критикувате.

На 18 години съм.Девствена съм.Занимавам се с едно момче вече повече от година и мисля,че все повече наближава Моментът.Притеснявам се как ще се случи?Дали ще боли?Ще има ли кръв?(Какво да правя в такъв случай-честно казано малко ме е срам,а и сигурно ще изпадна в паника).Ами ако първият път не го направим в леглото?

Изчетох хиляди форуми и на всякъде пише почти едно и също..Ще кажете "С четене на форуми няма да стане","Бъди себе","Щом си чела и на други места,защо ни занимаваш с глупости?"
    Знам,че е така,но може би като прочета мненията ви ще ми олекне и ще се поуспокоя.
    Благодаря ви предварително!

Момчето ти да те възбуди много добре и после проникването. Кръв, болка и т.н. какво толкова те притесняват?

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Не е задължително да има кръв и да боли. Ако не на легло поне първият път, къде тогава? Ще ви е най-комфортно там, поне на теб.

Поговори с твоя момък, той трябва да знае какво да прави.

Супер фен Аватара на Cloud9
    Момчето трябва да знае,че си девствена и да бъде нежен.Много внимателно трябва да подходи с теб.Кръв не е задължително да има и не очаквай да е като кранчето за топлата вода.Болката я има не е най-приятното нещо на света, но с достатъчно подготовка всичко ще е наред.Няма страшно.Само трябва да си сигурна, че той ще е човекът, т.е. можеш да разчиташ на него да не те нарани по време на акта

Благодаря ти много наистина е доста успокояващо )

Сигурно ще боли и ще има кръв. Но може и да няма, може и да не те боли... индивидуално е. Хубаво е да знае, че нямаш опит, да те предразположи, да те отпусне. Трябва да си влажна. Просто не се плаши... не се притеснявай, отпусни се и не мисли дали ще те боли или после ще тече много кръв. Изобщо това го изключи от съзнанието си. Отдаваш се на момента и това е.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    marilyn го каза много точно.
    Само не се притеснявай и когато дойде момента, просто опитай максимално да се отпуснеш.
    *сън*

Цитирай Първоначално написано от Smrazqvashta Виж мнението
    Поговори с твоя момък, той трябва да знае какво да прави.
    Това.Просто нямам на идея как може да си на 18 и да задаваш такива въпроси.Аз като бях на 12 имах много по - богата сексуална култура от теб на 18 ... не знам, според мен на толкова би трябвало да ги знаеш тези работи.Тези въпроси обикновено ги вълнуват 15 - 16 годишните, но както и да е.
    Не при всяка има болка и кръв.Разбирам, че се шашкаш от мисълта за кръв, но спокойно, най - вероятно ще е 2 - 3 капки, не повече, а и при много момичета тя се появява след акта за няколко дни.Болката - боли, боли, колко да боли ... ще стиснеш зъби за 2 минути и после ще имаш много приятни преживявания
    Според мен много по - добре ще е за теб (особено първия път) да сте на легло, защото ще ти е по - удобно.
    Ако не се получи от първия път, спокойно, при много е така, а и ти не очаквай много.
    И не на последно място - обогати си сексуалната култура задължително преди да започнеш да правиш секс ! Хубаво е, че се интересуваш за това преди да пишеш теми от сорта на "Бременна ли съм?" . И използвайте презерватив!

Мега фен Аватара на baby_baby
    Ще те боли малко също ще имаш и малко кръв не се знае при всяко момиче е различно но не се притеснявай отпусни се и всичко ще си мине

Благодаря ви много! изчетох хиляди форуми,но никъде не пише...кръвта веднага ли се появява или малко след половия акт?

Мега фен Аватара на tori
    Като се порежеш крйвта веднага ли се появява или малко по-късно?

След като се притесняваш за такива абсурдни подробности...може още и да не ти е дошло времето за това отдаване.
    И кръв малко може да има, и болка може да има, твои течности със сигурност би трябвало да има, сперма ще се появи най-накрая, а преди нея прееякулатна... Може и при партньора да има някаква болка...всичко може. Няма план, няма правилно и грешно. Използвай предпазни средства за забременяване, вс друго са го писали вече.
    Много го мислиш. Или го искаш и правиш или не.

Супер фен
    Град
    България
    Пуснете още 100000 теми за първия път

Всяка жена има различно устроен организъм и тяло.Някоя може да я боли,а друга да не почувства нищо.Наблегнете на любовната игра,да се възбудиш достатъчно,може и да има,може и да няма,спокойно НЯМА да тече,сякаш те колят,не е болка за умиране.И ползвайте презерватив. Бъди спокойна,отпусни се.

Баси,аз съм девствено 14 годишно лапе,че знам повече от теб
    Последно редактирано от muhtesemfan : 08-09-2013 на 16:24
    "Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн

Повече от фен Аватара на Rocknroll
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Сигурно ще боли и ще има кръв. Но може и да няма, може и да не те боли... индивидуално е. Хубаво е да знае, че нямаш опит, да те предразположи, да те отпусне. Трябва да си влажна. Просто не се плаши... не се притеснявай, отпусни се и не мисли дали ще те боли или после ще тече много кръв. Изобщо това го изключи от съзнанието си. Отдаваш се на момента и това е.
    +1
    Индивидуално е.
    Няма как да не се притесняваш,знам.
    Но все пак не виждам какво толкова те притеснява,не се панирай,това все някога ще се случи,най-важното е дали е ''това'' момчето или просто си мислиш,че си на 18 и трябва вече да го правиш?Помисли си хубаво.
    Всички написаха много точни неща.
    Надявам се да си се успокоила,поне мъничко.

Много благодаря на всички!Наистина май съм малко по-спокойна.Хубаво е когато има кой да те поуспокой,дори и непознат да е!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си