- Форум
- По малко от всичко
- За България и тези, които я напуснаха
- Мечтая за Зимбабве
Здравейте! От около от 2 години аз започнах да мечтая за страната на неограничените възможности. Когато порасна и завърша висше, желанието ми е да замина за Зимбабве и там да продължа живота си. Пускам тази тема, надявайки се, че ще ми обясните дали живота там действително е толкова лесен, колкото го описват в интернет. Искам да разбера дали имам възможност за реализация там. От това, което съм чел за Зимбабве, съм останал с впечатлението, че там живота е много по-добър спрямо този тук, в България. Очаквам отговорите ви! Благодаря предварително!
Отиваш там заради негрите с големи хуйове,знам те аз![]()
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн
Всъщност и аз много искам да посетя ЗимбабвеСтрахотна страна с дълголетни традиции в готвенето и пърженето на авокадо. Може да се научи много от тамошните негри с големи черни хуйове!
Последно редактирано от GeorgiPetrov11 : 08-11-2013 на 21:44
Стига да имаш баба в България, която да ти праща тутманик по MoneyGram, навсякъде ще успееш да се реализираш![]()
Аз искам да стана Мис Зимбабве, но трябва първо гражданство!
Диамантите нали !!
Това те изтласка
Иначе добрo тролче![]()
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
"You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
Albus Dumbledore.