Здравейте. Рових по нета и видях доста маски, но повечето съм ги пробвала и не помагат.
От около 1, може би дори почти 2 години, всеки ден си изправях косата с преса на 200 градуса и косата ми много изгоря.. отделно 2 или 3 пъти я боядисвах и от това съвсем заприлича на метла
Taa сега от 1 месец вече не си я изправям и дори не я суша със сешуара.. вече започна да се къдри малко и не седи като в началото като метла Използвам шампоан и балсам на "Българска Роза" и съм много доволна , но все пак косата ми изглежда доооста изтощена.. не ми се иска да я режа, защото до скоро бях с къса коса и тамън започна да ми расте... има ли някакви маски които ще ми помогнат да спре да ми седи тооолкова гадно? Под гадно имам в предвид, че стърчи от всякъде, има много връхчета ии.. просто не изглежда никак добре :/ Като излизам си слагам кристали за коса и изглежда що годе добре, но все пак нещо не ме кефи.. Някакви идеи какво ще ми помогне?

П.П. Преди да започна да я мъча с боядисвания и изправяния ми седеше горе долу така без да и правя нищо:

Сама си се накъдряше и ставаше супер добре.. но нз защо повече се харесвах с права коса

В момента ми седи така: