.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

От черна коса към руса-ПОМОЩ !

Днес реших да си боядисам косата, тъй като вече ми омръзна това черно пък и не се бях боядисвала 5 месеца и боята ми почти беше паднала.Взех си натурално русо, защото ми казаха,че ще стане светло кестеняво. Но боята се хвана само в корените и приличам на чучело.Как може да ми се оправи косата ? Да се боядисам отново черна или да си купя още една боя натурално русо ? ! Eто и снимка след боядисването.... http://prikachi.com/images.php?images/576/6441576d.jpg

Оф..вземи си блондор(за твойта коса са нужни 3) ..боядисай се с него...2-3 лв е един...на евтерпа..водят го изсветляващ син прах,но си е блондор..ако нямате евртерпа във левчетата попитай в козметичните магазини..след 1-2 седмици вече се боядисах в какъвто искаш цвят...

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Oтиди на фризьор да те оправи , моля ти се.
    Ехх не се научихте,че това не се прави в къщи, ако нямаш необходимите умения.
    Лошо ми става като видя такива коси по улиците.
    Черна боя се сваля с обезцветяване. За целта е нужно цялата ти коса от корен до връх да е един и същи цвят, в противен случай започва едно напасване на цветовете, което в някои случаи се получава изкключително трудно.
    Другото, което трябва да знаеш е, че след тази процедура трябва да полагаш интензивна грижа за косата си.

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    Олеле, ужас. За тази работа си има фризьори, девойко.

Цитирай Първоначално написано от POLLINA Виж мнението
    Oтиди на фризьор да те оправи , моля ти се.
    Ехх не се научихте,че това не се прави в къщи, ако нямаш необходимите умения.
    Лошо ми става като видя такива коси по улиците.
    Черна боя се сваля с обезцветяване. За целта е нужно цялата ти коса от корен до връх да е един и същи цвят, в противен случай започва едно напасване на цветовете, което в някои случаи се получава изкключително трудно.
    Другото, което трябва да знаеш е, че след тази процедура трябва да полагаш интензивна грижа за косата си.
    НЕ СЪМ СЪГЛАСНА!Аз за 1-ви път се изрусявам и ми се получи страхотно!Бях около 3 години с гарваново черна,а понякога и със синьо-черна коса и отраз ми падна всичко и стана русо-леко жълто,но русо...след това си взех боя на престиж 211 и сега косата ми е невероятно красива(поне според мен)..след това си подстигах около 1см от краищата,правя си през 2-3 дни маски за коса и задължително при всяко къпане ползвам балсам,или хининова вода!Хубаво действие за краищата има и ако 2 часа преди къпшане си ги натриеш с етарично масло от жасмин,сандал или нещо от този род бадемовото масло също е невероятно за целта!

Град
    Manhattan *
    Самият факт,че използваш блондор ми е достатъчен, за да разбера.

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    Доколкото знам, такава рязка промяна се прави доооста постепенно, дано вече си отишла при специалист..

Цитирай Първоначално написано от POLLINA Виж мнението
    Самият факт,че използваш блондор ми е достатъчен, за да разбера.
    и кфо като използвам блондор?ти да не си мислиш,че фризьорката като й кажеш "искам да стана руса",няма да използва лондор?муахахха

Град
    Manhattan *
    Не само си мисля, ами и знам
    Есествено зависи и от фризьорката

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си