.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

За по-здрави нокти

Ще започна с това, че ноктите ми са ужасни, опитвам се от месец да си пусна маникюр, но някой нокът решава, че трябва да се счупи или обели и до там с дългите нокти.Ям доста плодове, всеки ден най-малко по един лимон, а и вече нямам онези бели петна по ноктите, затова не мисля, че е от храненето. Разглеждах в интернет за домашни рецепти и ще пробвам с лимон и зехтин, също в нас имам витамини за коса и нокти. Но искам да попитам за заздравителните лакове, от които всеки е толкова доволен.Ползвали ли сте, има ли ефект и кои марки бихте ми препоръчали?

Повече от фен Аватара на cw3tty
    Град
    Sofiq
    може да ти се стори малко лудо, но 1-2 пъти в седмицата си махай лака и си натривай ноктите с чесън. смърди, така че гледай да е вечер, в която няма да излизаш. сутринта се миеш иии така

Повече от фен Аватара на rositzza
    Пробвай маслото за нокти на Икаров. Не е скъпо аз го взех за 2.90лв и ми помогна

Аз пробвах какво ли не и нищо не ми помогна да си пусна среден на дължина маникюр. Но поне вече не ми се разлояват ноктите толкова. Качествени пили и по-рядко лакиране ми помогнаха да си заздравя плочката. Пак са ми къси ноктите, но поне не ме е срам да се покажа без лак.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Във връзка с беленето си мисля дали не е добре първо да изключиш проблем с щитовидната жлеза.
    Иначе най-лесно е да си купиш Герикапс от аптеката- струва два лева и стотинки.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Голям фен Аватара на tanchu
    Град
    Пловдив *
    Ако се мажеш с масло за нокти на Икаров редовно и в продължение на 2 месеца г/д, ииии ядеш неща богати на желязо няма да имаш проблеми.

Мега фен Аватара на tori
    Икарив е добро решение, заздравителите на мен не ми харесват и не ми и действат. С маслото можеш да си мажиш кожичките даже и лакирана да си. То си пише в опътването. 2 и 50 ми струваше на мен.

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    Заздравител за нокти

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Аз пробвах какво ли не и нищо не ми помогна да си пусна среден на дължина маникюр. Но поне вече не ми се разлояват ноктите толкова. Качествени пили и по-рядко лакиране ми помогнаха да си заздравя плочката. Пак са ми къси ноктите, но поне не ме е срам да се покажа без лак.
    балсамчето на Макси пробвала ли си ?

по темата: хубава пила
    храни се здравословно + допълнителни витамини можеш да приемаш
    маслото за нокти на Икаров
    мазане с йод вечер ( щото стават жълти ноктите,но до сутринта са г/д. ок и с 1-2 измивания пак си стават бели)
    балсамчето за нокти на Макси - ей,любимия ми продукт!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си