Няма разлика-и двете не съществуват хаха

Иначе през годините аз имах няколко много близки момичета-приятелки. За да съм по-точна бройката им е 3-в началното, в гимназията и в университета.С нито една сега не поддържам контакт,защото от завист и трите ме съсипаха.От тогава не вярвам,че между момичета може да има каквито и да е добри отношение ако те прекарват много време заедно.От друга страна имам много момчета-приятели и макар да не сме чак толкова близки знам че в даден момент може да се разчита на всеки един от тях. Споделяли сме си мъката и щастието, те са ми говорили за момичетата, които харесват и аз съм им разказвала за моите любовни терзания. Може някъде по пътя да се е появило сексуално влечение на тях към мен ,но то е било чисто физическо и породено от факта,че в гимназията имах големи гърди хаха.Шегували сме се на тая тема, но никога не е ставало въпрос за нещо повече, защото аз бях едно от момчетата.В университета с един колега започнах така да си споделям и да излизаме на кафе, но той разчел неправилно знаците и се получи малко сконфузно. Сега обаче сме си много близки.Та въпрос на момчета и момичета е.Не може да се генерализира .