- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс без презерватив ! ПОМОЩ !
Здравейте , вчера вечерта с приятелката ми правихме секс с презерватив и , докато го правихме решихме да пробваме какво е без презерватив , защото нито един от 2-мани не е правил и махнах презерватива и го вкарах 2 3 пъти лекичко и след 10-тина секунди го вкарах още 1 път без презерватив и след това си сложихме нов и продалжихме . Искам да ви попитам възможно ли е да е станало нещо не съм свършвал в нея даже използвахме преди и след това Durex Performa (за по продалжително изживяване ). След 30 -тина минути след това едвам свърших , и си мисля че нищо не е станало , ама нещо отвътре ме яде и ми е гадно , внушавам си някакви работи , дали да купя Ескапел ? И ми кажете според вас възможно ли е да е забременяла ?
не.
inb4 'образовай се' от клан "Недоклатените".
Искам още мнения , благодаря ви предварително , наистина незнам какво да правя пишете нещо не ми се става баща на 17 ..
В овулация ли е била? Принципно сперматозоиди има и в предеякулационната течност, но шанса е много малък. А, ако не е била в овулация, спи спокойно.
Ще купя едно хапче за секи случей да си спя спокойно нищо няма да и стане
Не е бременна не и купувай тия боклуци само да и стане лошо и да ги пие за няма нищо
който го е страх от мечки, не ходи в гората
хайде порастнетедостатъчно, за да си поемате отговорността, като ще правите експерименти...
уотевър, най-вероятно нищо не се е случило, освестете се малко
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
какво може да и стане ако нищо и няма и глътне хапчето ?
Абе вие тва забременяване за нищо го нямате
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Отговорете на въпроса ми , какво ще и стане ако изпие хапчето , тя иска да го изпие аз и казах че нищо няма ама се притеснява ?