.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Exclamation НИМФОМАН ИЛИ ПРОСТО ПЕРИОД ?

Здравейте , историята ми е следната - В края на юни , най - сетне успях да преивея първата си приятелка (след 6 години "мъки" ) .. до тук добре , но с мен се случи нещо , което напоследък доста ме обърква .. дори не знам как да го обясня (срам ме е) .. Веднага щом "мъките" свършиха (преодоляването) , започнах да усещам привличане от почти всяко красиво момиче , но само сексуално .Сутрин ставам - прави ми се секс , на обед - отново , вечер -отново и не мисля , че това е нормално .. Държах , стисках .. й накрая се предадох .. последната седмица си "хванах приятелка" , и за 5 дни сме го правили около 30-тина пъти , че и повече ..На много от вас ще им е смешно , но честно казано аз съм доста объркан . Това НОРМАЛНО ЛИ Е ?Някой от вас имал ли е подобен период , етап от живота , или просто съм станал нимфоман ? Искрено ви моля , без тъпи шегички , не се ебавам и се надявам и вие да ми помогнете с някой друг съвет или мнение ! Благодаря предварително !

П.С - Пиша тук , не за пръв път , а именно защото много пъти хора от този форум са ми помагали , както се надявам сега да стане ..
    Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...

Повече от фен Аватара на Rocknroll
    Не ми се е случвало,но според мен не си нимфоман.Просто не си правил секс от много време може би и се опитваш да си наваксаш.Период е.

Just another период of your живот!!!

Мега фен Аватара на baby_baby
    Е нормално красивите жени да те привличат щеше да е страшно ако не те привличат но според мен си стоял дълго без секс и за това мислиш постоянно само период е няма от какво да се притесняваш

Повече от фен Аватара на insprbL
    ходи на простатутка

Цитирай Първоначално написано от insprbL Виж мнението
    ходи на простатутка
    Нямам проблеми с това да си намирам секс , иначе благодаря!
    Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...

Голям фен Аватара на DENKAZ
    Град
    В реалността
    Мъже нимфомани няма.
    Schhh! Hear the silence...

Цитирай Първоначално написано от DENKAZ Виж мнението
    Мъже нимфомани няма.
    абсолютно подкрепям... човекът е прав... нас тоя тестостерон ни побърква...

Благодаря на всички ! Явно просто това си ни е природа и няма друг вариант.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Период е, a жегата допълнително засилва тея мераци. Новата мацка със сигурност те споменава с добро пред приятелките си.

Както се казваше в една стара поговорка - "Еби когото стигнеш, че някой ден ще падне, и с кран не ще го вдигнеш."
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    ^

Хората си казаха мнението, няма от какво да са пр'тснЯяш

Аз мисля ,че е просто период !
    lkkd

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Съвсем нормално е. Еби колкото можеш сега, след месец-два ще се поуспокоиш, знам как е
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Супер фен Аватара на skornex
    Цитирай Първоначално написано от Rocknroll Виж мнението
    Не ми се е случвало,но според мен не си нимфоман.Просто не си правил секс от много време може би и се опитваш да си наваксаш.Период е.
    ++
    F$@k suicide silence!

Това ми напомня на една картина имаше.. не мога да я намеря..
    Детето питаше майка си: Мамо, как се нарича жена на която и се прави секс постоянно?
    Майката: Нимфоманка.
    Детето: А как се нарича мъж, на който постоянно му се прави секс?
    Майката с някакъв адски учуден и странен поглед: МЪЖ..?!?!
    weche dadoxx wsicho za da buda s tebb tii predadee meee .. ;]

Този период нещо взе да ми харесва ! Хубавото в случая е , че има с кого да си изкарвам мераците . Гледам , че тука доста хора май са били , като мен и си представям какво е да ти се e*е , а да няма с кого - Самоубийство ;x !

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Защо да си нимфоман? Знам ли... когато приятелят ми има цял свободен ден, както и аз, се отдаваме на това през целия ден - случва се да правим 10 пъти секс за 24 часа, това да продължава с дни понякога. Някак просто не го възприемам като период, а желание и нужда. Когато ти харесва секса, просто искаш още.

Супер фен Аватара на NissaN
    Може би е просто период.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си