Ами проблема не ти е толкова малък... това е нещо което е много отблъскващо за момичетата... няма да те лъжа, като ти казвам че няма значение... трябва да го решиш по един или по друг начин... На мои приятел му се наложи обрязване поради медицински причини (беше хванал нещо от някаква какичка... ) след обрязването държеше по повече време... И преди го бях чувал като слух и тои ми го потвърди.... другото което е има спреиове за задържане, не са евтини, незнам и колко помагат но не можеш да си позволиш капризи.... другото което знам е че има някакви пръстени които се поставят около пениса или около топките, незнам точно каде виждал съм ги в секс-шоповете, докато не го махнеш не можеш да свършиш нещо такова се получава.... препоръчвам ти да ги изпробваш.... другото което си знаеш (поне предполагам) преди секс свършваш.... момичето ще ти духа или на ръчна но свършваш преди да почнеш да проникваш в нея... винаги 2 рият път издържаш повече... ако и 2 рият не помогне и пак е бързо, свършваш спираш за секунда сменяш презерватива и продължаваш.... Аз имам точно обратният случеи на теб(не мога да свърша по 1ч най-малко независимо дали е секс, свирка или чикия и няма никакво значение дали аз си я правя или тя ми я прави...) така че не мога да ти помогна със съвети от 1 ва ръка.... все пак това което ти го казах са неща споделени ми от мои приятели които имат твоят проблем, така че опитаи всичко което ти написах и виж кое ще има най голям ефект при теб... надявам се да съм ти помогнал.... пиши като си разрешиш проблема