- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- веждите ми ръстът много бавно
Здрасти пиша защото като бех на 12 си оформих веждите сама в къщи и скубах от горната им страна , сега на 14 осъзнах че е било ОГРОМНА грешка , та сега чакам да пораснат пак отгоре за да отида на козметик да ми ги оформи , но съм притеснена защото имам време до 15 септември.Дали ще ми пораснат? До тогава мажа ги с чесън четох че било полезно мажа ги и с бадемово масло от 2 дни ,не забелязвам промяна знаете ли до колко време ще има ефект и дали изобщо ще има ? А с какво биха пораснали по бързо?Дали до 15 септември ще са пораснали?Моля помогнете ми
благодаря предварително не съм сигурна темата за този раздел ли е и ако не е моля да ми простите
Четох, че трябвало да се научи теорията от един средностатистически учебник по български.
Приятелко, не се притеснявай! Aз един път докато си брънах частите реших да експериментирам и без да искам минах с бикчето през веждата. После ме беше срам да се показвам пред мама и тати, ама тогава имах супер косата и не се забелязваше ! И тя порасна за около 3 седмици "_"
Момичето е написало тема за веждите си, а не за правописа![]()
Вземаш една запалка и дезодорант и си минаваш веждите, а защо не и косата. Стимулира фоликулите и космените луковици.
Последно редактирано от an7raks : 08-30-2013 на 20:01
Аз също съм чувала за това с чесъна, но не знам дали ще има ефект.Предполагам, че до 15-ти ще пораснат
![]()
в козметика и диети биха ти отговорили доста по-подробно, пробвай там!
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥