.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 51

Тема: Forever 21

Град
    WonderLand .. **

Forever 21

Искам да ви попитам ходили ли сте някога в магазин "Forever 21" В България няма такъв магазин , но в някой страни в Европа има.Аз живея в САЩ и там във всяко градче има такъв магазин. Таа за тези който са ходили : Харесва ли ви магазина ?! С какви впечатления останахте ?! На мен лично много ми харесва магазина.Често го посещавам. Ето и официалната страница : http://www.forever21.com/

Град
    Birmingham,England,UK
    Ходила съм.Много ми харесва магазина стращно свежи и качествени дрехи продават.

Супер фен Аватара на Runaway11
    И аз съм ходила...доста свежи и светли цветове. Хареса ми. Жалко че нямах достатъчно време да разгледам по-обстойно за да си купя нещочко

Мега фен Аватара на iiordanova
    Ходила съм,има готини неща на добри цени. Понеже следя момичета в youtube и имат видеа - haul-,и показват много неща от forever21. Значи,наистина се купуват нещата им и са добри,щом ги показват в клипчета.

Град
    Градът на скучаещите милионери
    Дааааа,един от фаворитите.Хубави неща на ниски цени! И свежарска работа...
    http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
    Препоръки,мнение,критика...

Голям фен Аватара на albi951
    не не съм ходила но много ще се радвам ако направят в България иначе ги гледам в ю туб супер яки неща показват

Ръчно изработени дрънкулки: http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=420545

облаче

travel.

Голям фен Аватара на the_best_f
    Град
    на борда на "Черната перла"
    Аз даже им бях писала писмо, в което изразих огромното си желание да направят възможно и българите да си поръчват от сайта. Получих някакъв странен отговор, не помня точно какво беше - нещо от сорта на това, че ще обсъдят/разгледат желанието ми. И дотам. Можела съм да се обадя на някого и бла-бла. Какво толкова ще им стане да направят възможен шипинга до страната ни (щом като не могат да отворят магазин тук)? Мисля, че най-близката държава, до която изпращат, е Румъния (за другите съседни не знам).

Град
    Birmingham,England,UK
    Има в Румъния и Турция.Обаче щом от оригиналния сайт не може да се поръчва защо не пробвате от ebay или amazon !?

Повече от фен Аватара на summerxtime
    Град
    Пловдив,България
    Ходила съм. Уникално яко е Много хубави неща имат.Жалко , че няма такъв магазин в България ; (

Супер фен Аватара на nymphadora
    Разглеждала съм само в интернет техни неща,но много ми харесват.

anonymous708973
    Guest
    Като видях тоя магазин, за пореден път ме хвана яд, че живея в България. Супер свежарски е!

Мега фен Аватара на iiordanova
    О, в Турция къде има? И само един магазин ли е? Някой по-запознат да казва!!

Град
    Пловдив,България
    Цитирай Първоначално написано от iiordanova
    О, в Турция къде има? И само един магазин ли е? Някой по-запознат да казва!!
    Отиди на сайта на Forever21 след това на Store Locator :] Ще ти излязат най-точните данни.

Ходих в Австрия.Много готин магазин,жалко,че няма такъв магазин и тук.

Град
    Пловдив,България
    Цитирай Първоначално написано от Flowerlight96
    Ходих в Австрия.Много готин магазин,жалко,че няма такъв магазин и тук.
    Предстои ми да ходя в Австрия .. В кой град има магазин :]

Повече от фен
    Оо и аз сега като разгледах сайта видях, че има много хубави неща.. даже си харесах няколко, и понеже някой по - горе спомена, че може да се поръчва и от някой друг сайт, който има доставка в България та ако някой знае от къде точно, нека даде линк (: Ето ги и нещата, които си харесах
    1 ) http://www.forever21.com/Product/Pro...274&VariantID=
    2 ) http://www.forever21.com/Product/Pro...544&VariantID=
    3 ) http://www.forever21.com/Product/Pro...869&VariantID=
    4 ) http://www.forever21.com/Product/Pro...467&VariantID=
    5 ) http://www.forever21.com/Product/Pro...041&VariantID=
    ....coz you're beautiful, no matter what they say, words can't bring you down....

Има магазин във Виена и в Грац.

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    И предства май си нямате какви парцали продават в този магазин Вчера ходих там и приятеля ми каза, че сигурно баба му като е била млада се е обличала с такива Някви супер бабешки и грозни... 1 нещо не си харесах

Мега фен Аватара на strawberry88
    Разгледах сайта и много ми хасесват и аз бих искала да знам за тоя сайт,който има доставка в България ..

Град
    Пловдив,България
    Проверете в ebay и amazon

Град
    Пловдив,България
    Цитирай Първоначално написано от malka_sladkka
    И предства май си нямате какви парцали продават в този магазин Вчера ходих там и приятеля ми каза, че сигурно баба му като е била млада се е обличала с такива Някви супер бабешки и грозни... 1 нещо не си харесах
    Аз като гледам и в твоя профил пише "пенсионер" ама .......

Супер фен Аватара на millmii
    Град
    Sofia
    Аз ги гледах в ибей, супер яките неща има и не са на съвсем прилични цени .. жалко , че не мога да се доверя на нещо преди да съм го видяла на живо, въпреки че ме притеснява само това, че не знам дали дрехата ще ми стане и как ще ми седи .
    Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!

Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от summerxtime
    Пенсионер не означава бабичка Ти случайно да знаеш, че има млади хора има, които също са пенсионери? Нещо май не си се получи тъпата шегичка Аз като гледам в твоя пише Пловдив, ама май живееш в някое село край Пловдив, щото държанието ти от това, което прочетох е на една селяндурка (твърде си зле за селянка) Аз съм видяла на живо и това е моето мнение, на снимка всякак може да изглежда Така като те гледам май и вкус нямаш

Супер фен Аватара на millmii
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от summerxtime
    Пенсионер не означава бабичка Ти случайно да знаеш, че има млади хора има, които също са пенсионери? Нещо май не си се получи тъпата шегичка Аз като гледам в твоя пише Пловдив, ама май живееш в някое село край Пловдив, щото държанието ти от това, което прочетох е на една селяндурка (твърде си зле за селянка) Аз съм видяла на живо и това е моето мнение, на снимка всякак може да изглежда Така като те гледам май и вкус нямаш
    Това беше напълно безсмислен спор. Всеки човек има свои предпочитания и вкусове за дрехите и има право на мнение. На едни дрехите им харесват, на други - не . Точка
    Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!

Град
    Луната
    ^ изразих мнението си относно този магазин, какво да направя, че няква тука си поставя глупавите коментари и се прави на остроумна

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си