.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Възможно ли е ? ПОМОЩ ?

Значи ще гледам да съм кратък и ясен , преди 1 седмица с приятелката ми правихме секс и искахме да пробваме как е без презерватив , пробвахме като го тикнах 5 6 пъти най много и след 10 секунди пак го вкарах 2 пъти и после пак продължихме с презерватив , но тя се притесни да не е станало нещо и взе Ескапел , след като взе хапчето 5 6 дена след това и дойде за 3 дена обаче слабо ... Та въпроса ми е възможно ли е да е бременна , искам точен и кратак отговор моля без ХЕЙТ ! Искам да допълня че не съм се усещал да свърша в нея ..

Супер фен Аватара на Meonesssss
    Всичко е възможно.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Според мен не е бременна а е било реакция на организма от хапчето четете листовката !

Дано да е така мерси за бързите отговори , Ако има някой да казва няма да го върна :Д

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Не и го тикай, пъхни и го нежно и и разцепи червата.

Защо е пила хапче, при положение, че не си свършил в нея, от кое се очаква да забременее??? Дори не знаеш дали е била в овулаци или не. Тези хапчета са хормонална бомба и е напълно възможно да настъпят промени, да бяхте прочели поне листовката.

какви промени да настъпят ?

Toва, че не си свършил в нея не означава, че не може да забременее!! Има МНОГО жени които забременяват при прекъснат полов акт, но проблема е там че понякога от члена се отделят капчици течност които са богати на сперматозоиди. Според мен от една стара е постъпила правилно с хапчето щом не е искала да забременява, но от друга стана ако не о е искала защо сте пробвали без презерватив?? Ами ако не е била бременна? Ескапел са наистина сериозна работа!! Една приятелка пи ескапел и менструацията и съвсем се обърка. Един път й подранява, друг път пък й закъснява тъй, че според мен това, че на приятелката ти й е дошло е съвсем нормално все пак при всеки "промените" са различни. А за това дали е бременна - след Ескапел 100% не е, но ако се притеснявате изчакайте 14 след половият ви акт и купете един тест за бременност за да се обедите за всеки случай

Да, пийте Ескапел все едно е бонбонки "Детска радост", а после като имате смущения... да не се чудите от къде са.
    Ескапел се пие в краен случай. Била ли е в овулация или не?

Прочетете листовката, там е указано какви странични ефекти може да има.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Голям фен Аватара на Dusty
    Хем казваш, че не си свършил в нея, хем пила Ескалпел, хем се притесняваш .. Боже!!

Повече от фен
    Град
    Sofiq
    Казвал съм го и преди: ако след това забременее, очаквайте нова звезда над Витлеем.

Не е бременна, но нямате нужната сексуална култура.

Нищо и няма, не се забременява чак толкова лесно. Е винаги има изключения, де..

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си