.
Отговор в тема
Страница 14 от 95 ПървиПърви ... 41011121314151617182464 ... ПоследнаПърви
Резултати от 326 до 350 от общо 2375
    мерси

Цитирай Първоначално написано от xXxinsatiablexXx Виж мнението
    За 3ти път ще се повторя, на фризьорите русото не струва и аз го четох това и не мисля че само Доколора ще ме изруси нали и за хубава руса боя питам.. Амаа защо ли се учудвам за некомпетентното мнение бях забравила че всяка кокона тука е професор и че все от всичко разбирате като не си го ползвала мълчи си никой не те бие през устата да се обясняваш по въпрос който е явно че нямаш смислен и ясен отговор... АКО ИМА НЯКОЙ ПОЛЗВАЛ ГО ВСЕ ПАК И Е ВИЖДАЛ РЕЗУЛТАТА С ОЧИТЕ СИ НЕКА ДА ПИШЕ а не некомпетентни госпожици..
    Като са ти некомпетентни всички, защо питаш тук? В този раздел и особено тази тема се държи приличен тон. Полина ти даде своето мнение, никой не те кара да я слушаш.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Хубавото на съвета е, че може и да не го послушаш. Щом за теб е некомпетентно мнението просто не го слушаш и толкова.
    Мисля, че в домашно условия най - добра е боята на Макадамия. Винаги ми се е получавал цвета и не уврежда много косата.

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Аз да се похваля, имам си шампоанче Макадамия и дълбокопочистващо шампоанче на Лакме oт размяна
    so happyyy

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    В момента съм с тривитаминол+кисело мляко в корените. Маската ми на Макадамия привършва и си направих равносметката, че тази на Шварцкопф е една идея по - добра за моята коса.

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от POLLINA Виж мнението
    Аз да се похваля, имам си шампоанче Макадамия и дълбокопочистващо шампоанче на Лакме oт размяна
    so happyyy
    Като го пробваш дай отзив, чудя се дали да не си го купя и аз, че моя свършва вече

Banned Мега фен
    момичета една съфорумка ми прати на лс нейна статия и обещах да я пусна в темата,та : http://missblogbg.info/%D0%B8%D0%B7%...8%D0%BD%D0%B0/ предполагам ще се радва да я прочетете

Banned Мега фен
    аз съм с кокосово масло ^^

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от malka_sladkka Виж мнението
    Като го пробваш дай отзив, чудя се дали да не си го купя и аз, че моя свършва вече
    и аз съм хвърлила око на шампоана на макадамия .. даже мисля да си взема тоя целия комплект за около 40лв дето е.. една моя приятелка го ползва месец вече и има още от продуктите о.О
    една такава ''макадамия терапия'' няма да ми дойде зле като се подстрижа

Град
    Manhattan *
    Не бях ползвала дълбокопочистващ шампоан досега:Д затова изпробвах първо него. И съм много доволна наистина. След него сложих Intense repair.
    Kaто пробвам Макадамия ще пиша, за сега мога да ви кажа само, че мирише много хубаво

Повече от фен Аватара на mimijessi
    В корените сложих хума, а по дължината бадемово масло. Ще стоя около час и половина..
    Уф скоро ще трябва да се подстригвам, но тъкмо косата ми порасна..

Голям фен Аватара на sunshine :**
    здравейте, имам един въпрос относно кокосовото масло / всъщност няколко D /.Омазнява ли косата ? Моята е бързо се омазнява във корените и ме е страх , че ще стане по-зле със кокосовото масло.И другият ми въпрос е колко често е хубаво да се изполва, и kak се нанася / корени , краища или цялата коса/ ?
    3.на каква фирма да си взема ? Чувала съм за икаров само , но незнам колко е натурално и добро , все пак е от българия D

Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    и аз съм хвърлила око на шампоана на макадамия .. даже мисля да си взема тоя целия комплект за около 40лв дето е.. една моя приятелка го ползва месец вече и има още от продуктите о.О
    една такава ''макадамия терапия'' няма да ми дойде зле като се подстрижа
    Травел сайз? И аз съм се замисляла дали да си взема повечко неща, ама само маската съм ползвала и знам ли шампоана може да не е толкова уникален, както бях чела в един блог, което не означава, че на мен няма да ми повлиае добре де

Супер фен Аватара на weheartiit
    ^ шампоана си е доста хубав (а го казвам аз,която съм особенно критична към почти
    всякаква козметика ;д ) и мирише уникалноо .
    ползвах си го и бях доволна,но реших да го разменя с Полина и тя да го пробва и
    ще чакам мнение дали и харесва ;д :3

Град
    Manhattan *
    следващото миенеее , обещавам мнение
    Почти съм сигурна какво ще бъде то

Град
    Луната
    следващото миенеее , обещавам мнение
    Почти съм сигурна какво ще бъде то
    Май ще го поръчвам скоро, само да ми свърши стария

Повече от фен Аватара на mimijessi
    Ох много мразя като не съм си измила добре маслото и пак трябва да я мия ..

Ползвали ли сте шампоани на Хималая? Доволни ли сте?

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    ^Ползвала съм го, доволна съм и има много траен аромат!
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Не съм го ползвала, но в бг мама четох много хубави неща за него.

Град
    Manhattan *
    Не е мястото, но тук се засегна темата. Надявам се да ми позволите да се отклоня за мъъъничко
    Хубави ли са продуктите на Хималая за лице, за коса? Съставките добри ли са?

Не е мястото, но тук се засегна темата. Надявам се да ми позволите да се отклоня за мъъъничко
    Хубави ли са продуктите на Хималая за лице, за коса? Съставките добри ли са?
    Крем за лице съм позлвала (откраднах един от мама, тя си го беше купила за нея) и ми хареса. Онзи ден ми дадоха маска за лице тестер и останах учудващо доволна от резултата. Писнало ми е като си измия лицето с нещо и после да ми се опъва кожата и тн. От тая маска не съм усетила нищо такова, много ми хареса и тия дни се каня да ида да си купя такава.

Относно косата не съм ползвала, но мисля да си купя шампоан.

Иначе, да ви питам момичета, когато си слагате след баня разни неща по косата.. първо маслото ли слагате и после термозащитния спрей или обратното?

anonymous708973
    Guest
    Ууух, маминка утре ще идва и ще ми носи масълца на Икаров и шампоан против косопад, че пак ми започна сезонния косопад. Ще дам мнение непременно, защото продуктът е немски на страхотна фирма, на която ми беше половината козметика в България, и цената му е добра.

Супер фен Аватара на fizzyg
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Бях им хвърлила око,дори на целия им арсенал козметика за коса,но не съм пробвала още.

Град
    Луната
    Направих си маска с 2 жълтъка, кисело мляко, ракия, бадемово олио, арганово и кокосово олио. A бе манджа с грозде Ще поседя няклолко часа, докато ми омръзне и ще видим ефекта, не съм си правила маски от много време

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си