- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.7
Ех.. аз обичам да се пени :Д
няма нищо
Ето от тук си я поръчах :
http://semeystvo-bulgurdzhis.prodavalnik.com/
50 мл- 9 лв, 100 мл - 18 лв
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Мерси за отговорите. Изкъпах се с бебешки шампоан този път (Бочко) и ако намеря Себорал ще си сложа малко.
Този, който fizzyg препоръча, много скоро ще си го взема и аз.
Полина, сподели мнение като пробваш маската.))
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
Обещах за снимки след обирането на върховете и скъсяването на косата. http://prikachi.com/images/728/6628728m.jpg
Моля,не обръщайте внимание на къдриците,тук не съм я пооправила,така да се каже.![]()
Бихте ли ми препоръчали някакви продукти за къдрава коса? С който да ми слегне малко косата.Защото на напоследък започва все повече и повече да бухва, а къдриците не се забелязват.![]()
Аз да похваля ето този шампоан - http://www.sravni.bg/images/516a0f91...ransparent.png . Не ми пука, че има вредни съставки.Страшен е! Определено се нарежда в списъка ми с любими шампоани, а той е кратък.
![]()
fizzyg супер ти е косата!
Ягодка не беше ли ползвала някой от тези шампоани на Наши ?
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
Ползвала съм един против косопад с бамбук и още нещо май. Останах много доволна.![]()
ааааааааа и пак си взех Денис шампоан и маска, бях забравила колко харесвам маската, а от шампоана уж не бях доволна, но ще видим, засега нямам оплаквания, веднъж ги ползвах вече
Балсам слагам един на Балеа с кокос, за боясисана коса също. Нямам никакви други балсами и маски, а в последно време си харча парите за други неща и все не ми остават да си купя нови.![]()
Ааа, имам и маска на Денис, но не я ползвам. Пък и какво повече ми трябва, като си имам маслото на Наши?
![]()
Иначе този месец много си тормозя косата. Всеки път я суша и ползвам преса, не мога иначе. Мия я 3 пъти седмично. :/ :д И ми е супер - много лъскава, мека и хубава. xD Задължително ще пробвам и още неща от тази серия на Гарниер. Сигурно тази седмица ще си взема балсама им.
да пишеш и за него, като го вземешаз си спомням, че майка ми ползваше по едно време точно на Гарние за боядисана и беше много хубав, пък и боите им не са лоши и са доста евтини
Ще пиша, разбира се.![]()
Преди също бях ползвала един шампоан на Гарниер Фруктис, но забравих кой. Е няма такъв блясък! :д
Ох,не съм писала от сума време, извинявам се искрено за което, просто нямам особено време за форума откакто почна училище.
Извод от преди малко : Мислех си, че шампоана на Клоран е този, който прави косата ми толкова хубава. Е да, ама през седмицата не се мих с балсама,ами само с шампоан и се чудех защо отново прилича на кошница, реших че вече отново е тръгнала към изгоряло и изтощено от ежедневното третиране с пресата. И сега какво? Приятна изненада. Отново си сложих балсама и е прекрасна. Та, на всички препоръчвам балсама на Клоран за суха коса с масло от норка (белия) и особено за хора с къдрави, непокорни, безформени и стърчащи коси като моята![]()
Последно редактирано от FuckingFreak : 10-06-2013 на 18:54
Благодаря,момичета. Но при всички обстоятелства има какво да се желае от косата ми.
Аз още имам от аргановото масло,но мисля да си поръчам 30мл Наши(от продавалник) към края на Ноември. Ако ми хареса ще го купя в пълен размер,но след всички позитивни мнения,няма как да не ми хареса,може би затова отлагам толкова поръчката - защото не ми се дават 40лв след това.![]()
Да ми препоръчате хубав подхранващ балсам/маска за коса? На моята коса повечето изобщо не се усещат, все едно нищо не съм сложила. В момента съм с Gliss Oil Nutritive и имам 2 опаковки от него, но искам с нещо да разнообразя.
П.С. Днес съм се намазала с масло от гроздови семена.![]()
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Препоръчайте ми някой масов шампоан, защото се оказа, че моя свърши преди да ми е дошла поръчката от ензо. Няма особени изисквания, но да не включва "придава блясък", нещо за нормална коса...
Yves Rocher Nutrition Nutri-silky или Gliss Asia Straight.
Благодаря, ще ги разгледам и ще си избера нещо ^^
Аз вероятно полудявам, но някаква маска която си взех от Кауфланд и ми се отразява по абсолютно същия начин като тази на Макадамия. Просто явно косата ми не е достатъчно изтощена, за да усети 'магията'.
^ Сподели коя е тази чудотворна маска?