.
Отговор в тема
Страница 26 от 95 ПървиПърви ... 162223242526272829303676 ... ПоследнаПърви
Резултати от 626 до 650 от общо 2375
    Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от Almond Виж мнението
    А също така храната, която ям от значение ли е?
    Разбира се !!!

Голям фен Аватара на sunshine :**
    здравейте скоро си купих кокосово масло и си направих маска, но стана нещо ужасно.Аз ли нещо не съм направила не знам значи сложих си и след 1 час си измих косата / не си сложих в корените / и като си я изсуших косата ми беше тооолкова мазна и слепена и просто не знам как да го опиша.Някакви предположения на какво се дължи това ?

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    ^ Не си отмила хубаво кокосовото масло?

Дано утре да има свободен час фризьорката, че и аз не трая нацъфтяло. Малко ми е тъпо, защото точно на средата на използването на Тривитаминол, но трябваше да се сетя преди да го почна.

Град
    ..в близката далечина..
    Някой от вас ползва ли дървена четка с косъмчета от глиган? Много съм се навила да си я купя, защото ми омръзна постоянно да съм с наелектризирана коса.

Цитирай Първоначално написано от POLLINA Виж мнението
    Не знам кой ти я е казал, тази глупост :Д
    Лицето си ми е много добре. Пъпки и т.н излизат при недостиг на витамин Н (биотин)
    Аз го пия от седмица някъде, рано е да се каже, след месец някъде ще споделя мнение
    а супер :Д А откъде си го взе и какъв е по точно ? линкче нещо ? :Д

Цитирай Първоначално написано от Almond Виж мнението
    Нещо за косопад да ми препоръчате? Че ми писна като се суша или изправям да пада коса, а дори и да не правя нищо при всяко минаване на ръката ми през косата падат по няколко косъма. Някакви ампули ли, или витамини да пия? А също така храната, която ям от значение ли е?
    ТОНИКА НА БИЛКА ! СПАНИСЕНИЕ ГОЛЯМО ! :Д

Аз се подстригах с гореща ножица :Д даааано да не цъфти толкова вече, аман ;д

Абе мацки някоя от вас пробвала ли го е това Flawless Macadamia Natural Oil?

Довечера мисля да се накльопам с обичайната маска-жълтък, мед, бадемово масло и ракия.

Мега фен
    Град
    <3
    Тези които са ползвали Макадамията (маската).. на всяко къпане ли я ползвате? Колко време стоите с нея?
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Тези които са ползвали Макадамията (маската).. на всяко къпане ли я ползвате? Колко време стоите с нея?
    На всяко да, ама аз си я мия 2 пъти в седмицата. На кутийката даже си пише да се използва до 2 пъти седмично. Аз седя около 10 мин, там пише 7

Град
    ..в близката далечина..
    Ох.. отново съм с къса коса, тъкмо се зарадвах, че съм я пуснала . Гледам в ягодата Лореал Рипеър маската е намалена доста, но пише за извънредно изтощена коса а моята си е напълно здравичка и сега се чудя дали да я поръчам, но май няма да е.
    Дано успея да направя маската с Тривитаминол 2 пъти тази седмица, че не ми се очертава никакво свободно време.
    Последно редактирано от zlatit0o : 10-30-2013 на 12:11

Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от zlatit0o Виж мнението
    Ох.. отново съм с къса коса, тъкмо се зарадвах, че съм я пуснала . Гледам в ягодата Лореал Рипеър маската е намалена доста, но пише за извънредно изтощена коса а моята си е напълно здравичка и сега се чудя дали да я поръчам, но май няма да е.
    Дано успея да направя маската с Тривитаминол 2 пъти тази седмица, че не ми се очертава никакво свободно време.
    Колко къса е?

Град
    ..в близката далечина..
    5см под раменете. Дано можеш да си го представиш, сметнах го г/д на око. Преди имах супер дълга под средата на гърба коса, но от ежедневното изправяне/къдрене.. Случвало ми се е да я изправям 3пъти на ден и всеки път като ходих на фризьор ми режеше всичко изгоряло и така се стигна до тази дължина(късина) на косата ми. Добре, че се осъзнах на време, защото можеше и толкова коса да не ми остане

Град
    Луната
    Еее, не е чак толкова къса, аз си помислих, че до ушите си я отрязала. Ама как така си се изправяла по три пъти на ден :O Между другото и моята беше много дълга почти до кръста ми беше стигнала, ама да не ти казвам колко ужасна беше, при мен от обезцветяване и боядисване, не толкова от преса... и просто не се търпеше, не можех да се среша, а дори да успея приличах на кошница и тогава се подстригах до раменете г/д твоята дължина и положението много се подобри, сега е добре обаче нацъфтяла, а я подстригвах на скоро, сигурно търябва да се подстрижа 3-ти номер

Град
    ..в близката далечина..
    Ясно Сега каквото намеря, че е вредно за косата го сменям на безвредно. Примерно всички шампоани до сега, които съм ползвала са били от масовите със сулфати и какви ли не вредни в-ва. Вече използвам само Био или когато нямам възможност - бебешки. В момента се реша с пръсти, освен преди къпане, когато се сресвам с гребен с широки зъбци). Скоро ще си взимам дървена четка за коса с косъмчета от глиган. Само и единствено от сешоара не мога да се откажа, но правя някакви опити Аа и също винаги съм на плитка, за да не се търкат краищата на косата.
    Имам големи надежди за дълга косичка

Момичета, с какво си нанасяте маските? И колко време сте с тях? Час добре ли е? Или зависи от какво е маската?
    Извинявам се, но не съм много запозната с домашните маски.

С тампони за почистване на лице ги нанасям.

Правилно съм се ориентирала значи.

Град
    ..в близката далечина..
    Аз направо с ръце нанасям

И аз съм нанасяла с тампони, но с тях е същото мазало и затова си карам с пръсти. Евентуално с евтина голяма четка за пудра или руж би се получило по-добре, но не съм си купила. xD
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от zlatit0o Виж мнението
    Ясно Сега каквото намеря, че е вредно за косата го сменям на безвредно. Примерно всички шампоани до сега, които съм ползвала са били от масовите със сулфати и какви ли не вредни в-ва. Вече използвам само Био или когато нямам възможност - бебешки. В момента се реша с пръсти, освен преди къпане, когато се сресвам с гребен с широки зъбци). Скоро ще си взимам дървена четка за коса с косъмчета от глиган. Само и единствено от сешоара не мога да се откажа, но правя някакви опити Аа и също винаги съм на плитка, за да не се търкат краищата на косата.
    Имам големи надежди за дълга косичка
    И аз се опитвам да избягвам максимално масовата козметика, шампоани съм намирала, ама душ гелове не бях срещала без парабени, сулфати и тн., обаче вече и това намерих. А дано да фалират измислените марки дето бъкат козметиката с всякакви боклуци

Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Евентуално с евтина голяма четка за пудра или руж би се получило по-добре
    о.О

По-скоро с четка за боядисване на коса. Аз преди така си нанасях маските. Май това е най-удобния вариант.

Супер фен
    Ще ми разясните ли ползването и значението на сухия шампоан? Също така препоръчайте марки

Сухият шампоан се използва когато са се омазнили корените да обере излишното омазняване, за да не се налага мазната коса да се мие всекидневно. Може да се ползва и за придаване на обем в корените и за леко оформяне.
    Аз се канех да си взема от многохвалените Batiste, но все нямам пари. >w<

Да се похваля, че не съм се изправяла от 2-3 месеца. И косата ми отново е потресаващо асиметрична, защото от единия край се чупи повече.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си