.
Отговор в тема
Страница 3 от 95 ПървиПърви 12345671353 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 2375
    Banned Мега фен
    полина - аз лично от стимуланта получавам мнооого блясък даже като ми е мокра косата след баня стои все едно съм се намазала със зехтин - такъв блясък и като изсъхне пак де,но като е мокра все едно е мазна,чак така лъщи

Повече от фен Аватара на gersinkaa
    Наистина не ми е изтощена косата фризьорката много се очуди че след толкова много боя не е изтощена..ще отида пак пък да видим.. А да питам за тия кристали с арганово масло доволни ли сте? Аз ползвам на seri ама се замислям да си купя някакви с арганово масло.

Голям фен Аватара на monroe999
    Цитирай Първоначално написано от POLLINA Виж мнението
    аааааа вярно ли е безплатна доставката? край

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    ъммм първите изобщо не ги броя са хубава и уж професионална марка
    отиди на фризьор.. и след толкова боядисвания някой като ми каже ''косата не ми е изтощена'' иии нда
    Нали? След толкова тормоз освен и да не е изтощена

боядисвана кося = изтощена / с редки изключения/

Banned Мега фен
    ^ няма изключения.. просто има поддържана боядисана коса и неподдържана.. едната е по-изтощена ( и то доста) от другата

така де,тия дето се боядисват по 1 път и няма мн разлика в тоновете може би не се изтощават толкова,но все пак..

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Цитирай Първоначално написано от monroe999 Виж мнението
    аааааа вярно ли е безплатна доставката? край
    Но нещата са по - скъпи от ензо. Аз така за моята маска на Шварцкопф платих не знам колко пъти 24 лепва вместо 20 /14+6 за доставка/ от ензо.

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    маската на Шварцкопф е едно голяяяяяяямо изключение:Д
    Попринцип повечето неща излизат по изгодно

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Повече от фен Аватара на gersinkaa
    когато съм била в един цвят и не съм правила изменения съм боядисвала само корените, червена бях много малко време, иначе докато бях кестенява си боядисвах само корените, може би за това не е толкова изтощена

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Едвам събрах отново 30тина лева и... май пак ще ги изхарча
    Някой с отзиви за анти frizz продуктите на John Frieda? Или http://www.feelunique.com/p/Palmers-...air-Milk-250ml ?

Град
    Manhattan *
    за anti frizz ти препоръчвам това, което аз сега поръчах
    http://www.feelunique.com/p/TIGI-Bed...ak-Serum-250ml

Супер фен Аватара на fizzyg
    Поли,аз преди много му се бях надъхала на това.Много обещаващо изглежда.Даже и ревю в Ютуб бях гледала,момичето каза,че и изправял и приглаждал косата много добре.

Град
    Manhattan *
    Добро утро
    Даа, и аз гледа доста ревютаа, събрах доста мнения, все хубави.
    Трудно се доверявам на подобен вид продукти

Маската Интенс имам чувството, че ще я ползвам 1 година ! Много е икономична и се страхувам, че ще ми омръзне:Д

Аз използвам Absolut repair от една година вече,но моята е 500мл и нямааа свършване. Имам чувството,че са им много икономични продуктите на Loreal professionnel. Аз имам още 250мл поне...
    И да,ще ти омръзне,ако достигнеш до една година употреба. Определено .
    Последно редактирано от fizzyg : 08-31-2013 на 08:15

Град
    Manhattan *
    e моята е 200:Д може би половин година някъде

Малко повече даже.

Мега фен Аватара на strawberry88
    Аз пък повече никога няма да направя огромната грешка да си купя маска за коса 1 литър! И то съм я ползвала сама.

Фък13, помня, че преди си беше взела един слънцезащитен спрей от фризьор и после каза, че бил много хубав, но си го забравила какъв е. Та днес бях на козметик и така случайно видях този същия спрей да стои на шкафчето до мен. :Д Червена опаковка, на Sapir e и пишеше май UV protection. Веднага се сетих за теб. Не знам дали съм помогнала, но реших да пиша.

Цитирай Първоначално написано от fizzyg Виж мнението
    Аз използвам Absolut repair от една година вече,но моята е 500мл и нямааа свършване. Имам чувството,че са им много икономични продуктите на Loreal professionnel. Аз имам още 250мл поне...
    И да,ще ти омръзне,ако достигнеш до една година употреба. Определено .
    маските им са мнооого гъсти в кутийката и наистина ти трябва много малко количество, обаче аз съм с много къса коса, рядка и тънка и пак похабявам всички продукти много бързо, не знам как успявам

Да не би да си миеш косата през ден или всеки ден?

Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Аз пък повече никога няма да направя огромната грешка да си купя маска за коса 1 литър! И то съм я ползвала сама.
    Аз с тази от 500мл се хванах за главата,да не говорим за 1000.

през ден си мия косата... искам да разредя пак на през два и все пак ползвам много количество наведнъж от продуктите

Banned Мега фен

Фък13, помня, че преди си беше взела един слънцезащитен спрей от фризьор и после каза, че бил много хубав, но си го забравила какъв е. Та днес бях на козметик и така случайно видях този същия спрей да стои на шкафчето до мен. :Д Червена опаковка, на Sapir e и пишеше май UV protection. Веднага се сетих за теб. Не знам дали съм помогнала, но реших да пиша.
    аа същия !

Banned Мега фен

аа същия !

Ягодка май си беше взела шампоан на Бочко ? :Д Мнение ? :Д
    аз си взех един на Балея, ама искам сега да си взема друг :Д че този има сулфат, ама кой да чете хубаво.. ;х

Този е от ДМ и няма сулфати http://www.beautytester.de/produktfo...1363719182.jpg Сега го използвам и много ми харесва. Но има малък проблем - косата ми се омазнява малко по-бързо от обикновено,но мисля,че е нормално за бебешки шампоан. Но заради това си купих бебешка пудра от аптеката. Ще ръся по малко,когато има нужда,за да не се налага да я мия през ден,искам да си запазя режима на 2,максимум 3 пъти в седмицата.

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Аз имам много гъста коса и изразходвам доста бързо маските. Отделно си мия косата доста често /в сравнение с някои съученички/, така че при мен маска дълго не се задържа. Много искам да намеря сайт, в който да продават големи количества /над 500мл. поне, но намирам само големи разфасовки шампоани.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си